Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítene valaki? ( Az evéssel...

Segítene valaki? ( Az evéssel nincs gondom, de az mozgás nem megy! )

Figyelt kérdés

Tehát, egészségesen kajálok. Semmi zsíros cukros cucc. Sok vizet iszom. Stb.

Csak a mozgással van gondom. 164 cm/ 60 kg vagyok. Valami futás terv kellene, hogy lassan növekedjen az idő mennyisége. (Nagyon nem szeretek futni, de azt olvastam, hogy az hasznos) Szóval valami edzés terv kellene futáshoz.

És, hogy mit/ mennyit tornázzak még mellette?

2011. júl. 7. 17:45
 1/5 anonim válasza:
2011. júl. 7. 17:47
 2/5 anonim válasza:
igen
2011. júl. 7. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is dettó ugyanígy voltam. Aztán rávettem magam, elindultam reggel a pályára. Magam is meglepődtem, hogy 1 km-t lekocogtam úgy, hogy nem fáradtam el.

250 m-s pályán kocogok és úgy szoktam csinálni, hogy hetente 1 körrel többet kocogok mindig. Korábban abszolút nem volt állóképességem, el voltam tunyulva, nem mozogtam. Június 15.-e óta fogyókúrázok, azóta kocogok is. Ma 1,5 km-t kocogtam úgy, hogy 1 km után sétáltam 1,5 km-t, utána kocogtam újabb 0,5 km-t, majd sétáltam még 0,5 km-t. Tehát volt 1 km normál tempójú séta is.

Eddig mindig tök egyedül futottam, bár igazából mindegy, ha társasággal mennék se egy ütemben kocognánk, meg úgy se tudnánk beszélgetni közbe. Ma vittem az mp3 lejátszómat és zenét hallgattam közben, nagyon inspiráló volt számomra, sokkal könnyebb volt így.

Egyébként szerintem mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogy milyen ütemben tudja növelni az idő mennyiséget/táv mennyiségét.

Én Rubint Réka van öt perced videójából kivettem az elemek nagy részét + hozzátettem néhány gyakorlatot és azt tornázom még. Érzem is a hatását:)

16/L

2011. júl. 7. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyon sok mindenkinek bevált:

[link]

2011. júl. 7. 18:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segített mindenki! :D
2011. júl. 7. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!