Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csak centikben fogyok...

Miért csak centikben fogyok és kilókban nem? Kevés a mozgás?

Figyelt kérdés

heti 2x járok 90 perces intenzív stepp aerobikra már 2 hónapja. Az étkezésre is odafigyelek, sokat se eszem, de nem is koplalok. A kilók még sem mennek le. 1-2 lement de annyi. centikben viszont mégis látványos, mert a hasam is laposabb lett és derékban is elég látványos a változás. már meg is jegyezték páran. ezért nem is értem, hogy akkor a mérlegen miért nem látszik?

már arra is gondoltam, hogy nemsokára megjelenik Rubint Réka legújabb lemeze (már nagyon várom) és arra fogok még pluszba 3x edzeni otthon (az is 90 perc). vagy az már túlzás lenne?

2013. szept. 25. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
A centik meg a látvány éppen elég nem?Vagy a kiloidat nézik meg rajtad?Amugy az izom alapvetően nehezebb mint a zsír!Izmosodsz ennyi de az nem azt jelenti hogy nem fogysz!
2013. szept. 25. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Való igaz, az izom térfogatsúlya nagyobb, mint a zsíré. Bár azt el nem tudom képzelni, hogy intenzív katabolikus edzés mellett (mint amilyen az aerobic) hogyan marad meg a testtömeged.

A rubintréka épeszűek számára nem éppen követendő példa, úgy néz ki mint egy múmiába oltott kondorkeselyű, amin elcseszték a mellplasztikát.

2013. szept. 25. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:

A ket holgynek ugyanaz a magassaga es a testsulya:

[link]

[link]

Meg mindig a kilok szamitanak?

2013. szept. 26. 09:31
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon jó képek köszönöm! nem így tényleg nem a kilók számítanak :)
2013. szept. 26. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!