Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 180 g ch, és 90 g fehérje?

180 g ch, és 90 g fehérje?

Figyelt kérdés
tömeget szeretnék felszedni, azt olvastam hogy 2 g/testsúlykg fehérje, és 4 g/testsúlykg szénhidrát kell. De akárhányszor neki ülök étrend tervezővel nekiállni, mindig elrontok valamit. Segítsetek légyszi étrendet írni. :(
2013. szept. 24. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:

45 kg vagy? De aranyos.:D

Amúgy miben kell segítség? Hogy miket egyél vagy mi?

Fehérjét bevinni túró, hal, tojás, marha, csirke, mondjuk még sovány sajt.

Szénhidrát meg zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű dolgok.(vagy mondjuk szerintem még a rozskenyér is jó.)

2013. szept. 24. 18:56
 2/4 A kérdező kommentje:

:D én a 45tel most nem vagyok túlzottan elragadtatva.:D

köszi a választ!

Azt nagyjából tudom, hogy mit egyek csak azzal van a baj, hogy miből mennyit? Mert valamit mindig elrontok az étrendtervezőn, és soha sem jön ki jól semmi. Szóval csak egy körübelüli értékre lennék kíváncsi, hogy mennyi riszt, teljes kiőrlésű cuccot, csirkét meg társait egyek egy nap.

2013. szept. 24. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Amúgy én is tömegelek, sorstárs.:D

Én úgy csinálom, hogy nagyjából belőttem az adagokat úgy, hogy van az az oldal, hogy www.kaloriaguru.hu

És van ételkalkulátora. Az igazából arra való, hogy ha főzöl, miből mennyi lesz a kajában.

De erre a célra is teljesen jó.

Oda kiválogatom a cuccokat mennyiséggel együtt, és ha sok/kevés, akkor azt alakíthatod, mert a végére összeszámolja az egész mennyiséget tápanyagokra lebontva.:)

2013. szept. 24. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Végül sikerült össze is állítani egy étrendet, és a builder kalkulátora alapján kissé alálőttem a 180 g chval... :D De valami brutál mennyit le kéne tolni, perpill beteg is vagyok, tehát annyira sem megy az evés.

2013. szept. 30. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!