Fogynom kéne 10 kilót. Tippek is jöhetnek. Melyek a legjobb fogyókúrák? 14/L
Nem sportoltam csak nem hasznalok autot, tehat gyaloglok.
En joindulatuan megosztom a valosagot, nem hazudok mint a sztarok h csilit ettem meg paleoztam stb mikor tudjuk hogy ök a penz miatt neznek ki jol:-)
Ez a valosag, egyel egy jokora tanyer etelt ebedre, de ne 2 öt.
Mindig egy normal adag es ne ragj egesz nap. Reggeli , böseges , akkor mehet edesseg is , nem tul sok, mondjuk 2 sor csoki, es este 7 utan semmi.
3 etkezes es köztuk 2 nass
Fontos hogy pontos orakban egyunk.
Az ilyen dietak , hogy ezt nem ehetsz azt nem ehetsz, semmit nem ernek, mert nem tarthatok hosszutavon es megviselik az embert.
Egyszeruen egyel normalis adagokat ez eleg nehez annak aki este filmnezes közben szeret elragni 2 kilo etelt
Nem könnyu, motivalt es fegyelmezett kell lenni
Aki hizekony es az eves az örömforras ( megjegyzem a sovanyaknak is az csak rajtuk nem latszik) nagyon nehez betartania a normal adag es arany közeput etkezest.
Ezert inkabb belekapaszkodna egy keptelen dietaba ami elöirja hogy mi az amit korlatlan mennyisegben ehet, mert vegulis ezt szeretne, allitolagos nullkalorias dolgokat korlatlanul enni.
Itt a baj mert ugyse fog fogyni, mert a korlatlan z nem egyenlö a fogyassal, meg akkor sem ha legel az illetö.
Es azert akarnak korlatlanul enni altalaban a meghizott emberek mert a sok dietazas miatt kivannak ehezve, es az etel mar obszedalja öket .
Ebböl szurd le azt ami neked jo
Remelem segitettem
Ilyen h iktasd ki ezt iktasd ki azt butasag.
Es az is hogy egyel jo sok zöldseget, jóóó sokat, 2 kilot leparolva , az mehet , korlatlan mennyisegben a hus melle, megjegyzem semmi nem mehet korlatlan mennyisegben
Nem az a lenyeg , hogy MIT, hanem hogy MENNYIT.
Es " jó sok" zöldseg nem fogja fogyasztani se az ipari mennyisegben evett gyumölcs.
En nem fogytam attol hogy 5 evig nem ettem chipset es kiiktattam ezt azt az etrendemböl, söt azzal se ha mozogtam
Csak mennyiseg csökkentessel lehet fogyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!