Tízóraira mit vihetnék suliba szendvics helyett?
Minden nap fél 3-kor végzek a suliba és 3-ra érek haza.
Reggelire eszek egy szendvicset(fehér kenyér,vaj/vajkrém+felvágott) tízóraira és ebédre is. Ha hazaérek és esetleg éhes vagyok eszek egy kicsit+iszok egy kávét. Este már nem eszek semmit,de ha sokáig tanulok olyan 11 körül érzem hogy éhes vagyok, persze ilyenkor már nem eszek. :)
Az lenne a kérdésem hogy mit vihetnék a suliba kenyér helyett?
Szeretnék fogyni,diétázni és ennek a fő eleme hogy kiiktassam az étrendemből a kenyeret és a péksüteményeket,de nem tudom hogy mivel helyetesíthetném.
17/L
#1: Nem is lakna jól répával... De ezermillió mást is lehet enni. Nemcsak répa és kenyér létezik.
Arról megoszlanak a vélemények, hogy mennyire van szükség szénhidrátra, szerintem kis mennyiségben, de arra nagyon, a zöldség számomra alapvető :D A kenyérre speciel nincs szükség.
Kérdező. Sokféle dolgot el lehet vinni dobozban... De ha nem tudsz elvonatkoztatni a szendvicstől, azt is csinálhatsz magkenyérből, legalább tartalmasabb lesz és inkább zsírt fog tartalmazni, nem szénhidrátot.
Már rég nem járok iskolába, de útra sokféle dolgot vittem már, magkenyeret, mandulás rántottát, tojássalátát, mazsolás-olajos magvas édességet, diós vajat (egy kis gyümölccsel teljesen jó), gyümölcsöt, aszalt gyümölcsöt. Hja, kellett a kalória :) Hasonlókat viszek majd a 32 km-es teljesítménytúrára is jövő hétvégén :)
Te nyilván olyanokat vigyél, ami a Te étrendedbe passzol s amivel jóllaksz.
Ötleteket meríthetsz innen is:
Főtt tojás (3-4db) paprika/paradicsom/uborka/káposzta... stb zöldség.
Tepertő, szintén zöldséggel
Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben.
Sült/főtt husi szintén zöldséggel.
Sokféle kiváló ételt lehet fogyasztani ilyen körülmények közt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!