Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytam 16 kilót, szerintetek?

Fogytam 16 kilót, szerintetek?

Figyelt kérdés

Hali! Augusztus 1-jén elkezdtem fogyókúrázni..

Úgy csinálom, hogy napi 2x eszek, általában délben és 5kor.

Délben eszek rántottát vagy virslit félbarna kenyérrel (nap további részében nem is eszek kenyeret, ilyenkor is max 10 dekát) vacsira meg pulyka vagy csirkemellet rizzsel vagy krumplival (tésztát egyáltalán nem eszek).

Mai napig sikerült leadnom 16 kilót, és csak napi 3x 1 órát mozgok. Szerintetek milyen ez? visszahízhatok? rosszul csinálok valamit?

Köszönöm a válaszokat!! :)

2009. nov. 5. 19:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok Neked! Egyszer már nekem is sikerült 16 kg-ot leadnom. Nekem jóval tovább tartott, igaz én kisebb súlyból fogytam. Sajnos nekem visszajött. Ha kitartóan tornázol, annak örülj! (annak is hogy van akaraterőd, és még ráadásul időd is hozzá) Ha így folytatod, fogyni fogsz, csak vigyázz, vissza ne hízd!
2009. nov. 22. 07:54
 12/16 A kérdező kommentje:
:))
2009. nov. 22. 12:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Bizonyára nem nevelsz gyereket, azért ilyen nagy a mellényed. NEM akaraterő kell hozzá, hanem idő és energia. Este tízkor, a munka, a főzés, a gyerek kikérdezése után majd csak berogysz az ágyba, eszed ágában sem lesz tornázgatni, és főleg másokat kioktatni.
2009. nov. 24. 15:55
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem verem semmire a mellem, az egyszerű válasz az, amibe sokan kapaszkodnak. Mondják nekik hogy kövérek, fogyjanak le, majd a válasz: "Hát nem érek rá, a gyerekek, sok munka.." Egy frászt. Lusták vagytok, ez a baj. Minden 3. ember elhízott a világon, mi lesz így? Tegyünk ellene.
2009. nov. 24. 17:19
 15/16 anonim válasza:

Én is gratulálok...így utólag.:-)

Sikerült tartanod? Nekem sosem jött össze:-( Jó lenne ha Neked sikerült!

2011. máj. 24. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:

mennyit fogytál azóta? :))

most én is fogyókúrázok,mert 160 cm-hez 47 kg vagyok :)

160-hoz meg ha jól tudom,olyan 43-45 lenne ideális :)

egyébként igazad volt,akarat erő kell :))

13L

2011. júl. 8. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!