Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogytam 16 kilót, szerintetek?

Fogytam 16 kilót, szerintetek?

Figyelt kérdés

Hali! Augusztus 1-jén elkezdtem fogyókúrázni..

Úgy csinálom, hogy napi 2x eszek, általában délben és 5kor.

Délben eszek rántottát vagy virslit félbarna kenyérrel (nap további részében nem is eszek kenyeret, ilyenkor is max 10 dekát) vacsira meg pulyka vagy csirkemellet rizzsel vagy krumplival (tésztát egyáltalán nem eszek).

Mai napig sikerült leadnom 16 kilót, és csak napi 3x 1 órát mozgok. Szerintetek milyen ez? visszahízhatok? rosszul csinálok valamit?

Köszönöm a válaszokat!! :)

2009. nov. 5. 19:04
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Jah és persze amit változtattam:

- Édességet egyáltalán nem eszek.

- Csak ásványvizet iszok, cukros üdítő kizárva.

- Az esti evést elhagytam.

- És félbarna kenyeret eszek, abból is keveset.

2009. nov. 5. 19:06
 2/16 anonim válasza:

ha így csinálod nemhinném h visszahíznád..

de csak így tovább;)

2009. nov. 5. 19:13
 3/16 anonim ***** válasza:
hát, a napi 3x1 óra mozgást irigylem tőled. én is mozognék ennyit, de nyolc órát dolgozom, utána meg iskolában vagyok. este kilenckor meg már örülök hogy állok a lábamon...
2009. nov. 5. 19:15
 4/16 anonim ***** válasza:
Biztosan nem fogod visszahízni, ha ezután is figyelsz az étkezésekre. És gratulálok :)
2009. nov. 5. 20:28
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha nem hagyod abba ezt a módszert, akkor szerintem nem.De ha visszatérsz a kenyér,tészta,édességhez visszamehet pár kg, azért, az sem pár nap alatt. Hány kg-ból fogytál le 16-ot? Gratulálok !
2009. nov. 6. 08:00
 6/16 A kérdező kommentje:
130 kilóról indultam, és most vagyok 113,5 :)) A cél 85 kiló lenne, szóval olyan 7 hónapnyi "munka" még hátra van :)
2009. nov. 6. 17:37
 7/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, a napi 3x 1 általában csak hétvégén sikerül, de van mikor hétköznap is. Ált. munka előtt, munka után, majd este valami levezetés.. :) hát kell hozzá akaraterő :]
2009. nov. 6. 17:38
 8/16 anonim ***** válasza:
Azért zöldséget, gyümölcsöt, salátát is egyél. Nem sok kalória, de kellenek a bennük lévő vitaminok.
2009. nov. 6. 20:06
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem akaraterő kell a napi 3x1 óra mozgáshoz, hanem idő! Ha reggeltől estig melózol, utána rohansz iskolába, vagy a gyerekért, vagy a szülőire, akarhatod, de nem jön össze.
2009. nov. 8. 19:11
 10/16 A kérdező kommentje:
Nekem sincs mindig időm, de este 10kor is neki állok.. Te meg nyugtatod magad azzal hogy ki a fene állna neki tornázni 10kor meg 11kor, ehhez AKARATERŐ KELL, semmi más. Időd mindig akad.
2009. nov. 10. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!