Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 160cm,75kg,14éves vagyok le...

160cm,75kg,14éves vagyok le szeretnék fogyni 15kg-ot. Hogy tudnák le fogyni?

Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 21:07
 1/2 anonim válasza:
Nekem a fogyásban az segített, hogy 18 óra után már szigorúan nem ettem. Csapd be a gyomrodat zöldséggel és vízzel, hogy telítettséget érezzen! Csökkentsd folyamatosan a kalória bevitelt!
2013. szept. 20. 21:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Először is. 14 évesen ne akarj 15 kg-ot lefogyni! Nagyon sokat változik még a tested. És ezt nem a közhely miatt mondom, mert én is ilyen cipőben jártam. Nem volt kellemes, de kikértem orvos véleményét, és nagy nehezen beletörődtem, hogy nem tenne jót.

Nem tudom, mozogsz e, de ha nem, akkor tessék nekiálni. Tudom milyen fárasztó elmenni futni, vagy bringázni, de hidd ekl, megéri! :)) Viszont semmi esetre ne koplalj! Abból hosszú távon nem származik semmi jó.

Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, szárnyas húsokat, és kerüld a gyorséttermeket, a túl sok sót.

Ha kell, szívesen segítek! :)) Sok szerencsét! :))

2013. okt. 1. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!