Mindig akkor zabálok be, amikor egy bizonyos póló van rajtam! Van ennek köze egymáshoz?!
Figyelt kérdés
Nem hiszek az ilyen misztikus dolgokban, de tegnap is hányásig zabáltam magam és észrevettem h ugyanaz a rózsszín póló volt rajtam, mint amikor múltkor szegtem meg a diétám. És ez v háromszor előfordult még :// Am tudom, h az h bezabálok nagyon rossz, de most ezért légyszíves ne hordjatok le.2013. szept. 17. 14:24
1/3 anonim válasza:
Akkor többet ne vedd fel azt a pólót.
2/3 anonim válasza:
add kölcsön anorexiás betegeknek
3/3 anonim válasza:
A színeknek bizonyítottan van hatásuk az étvágyra, és a teltségérzetre, de eddig tányérokkal halottam ilyesmiket, pl ha fekete tányérból eszel, kevesebbel is beéred...
Ha van összefüggés, akkor inkább arra gondolnék, hogy bizonyos lelkiállapotban jut eszedben ezt a pólót felvenni ez a lelkiállapot pedig kedvez a falási rohamoknak is...
Nem hiszem, hogy megoldja a gondot, ha kukába került a póló, a megoldást máshol kell keresned :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!