Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindig akkor zabálok be,...

Mindig akkor zabálok be, amikor egy bizonyos póló van rajtam! Van ennek köze egymáshoz?!

Figyelt kérdés
Nem hiszek az ilyen misztikus dolgokban, de tegnap is hányásig zabáltam magam és észrevettem h ugyanaz a rózsszín póló volt rajtam, mint amikor múltkor szegtem meg a diétám. És ez v háromszor előfordult még :// Am tudom, h az h bezabálok nagyon rossz, de most ezért légyszíves ne hordjatok le.
2013. szept. 17. 14:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor többet ne vedd fel azt a pólót.
2013. szept. 17. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:
add kölcsön anorexiás betegeknek
2013. szept. 17. 14:56
 3/3 anonim ***** válasza:

A színeknek bizonyítottan van hatásuk az étvágyra, és a teltségérzetre, de eddig tányérokkal halottam ilyesmiket, pl ha fekete tányérból eszel, kevesebbel is beéred...

Ha van összefüggés, akkor inkább arra gondolnék, hogy bizonyos lelkiállapotban jut eszedben ezt a pólót felvenni ez a lelkiállapot pedig kedvez a falási rohamoknak is...

Nem hiszem, hogy megoldja a gondot, ha kukába került a póló, a megoldást máshol kell keresned :D

2013. szept. 17. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!