Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Éreztettek már úgy, hogy...

Éreztettek már úgy, hogy bizonyos ételeket már nem vesz be a gyomrotok, mert túl gyakran eszitek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Néha a tojással így vagyok.De én sok tojást eszek,van hogy napi 6 db-ot.
2013. aug. 21. 21:23
 2/6 anonim ***** válasza:
kb 20-15 tojást megeszek egy nap, zöldséggel letudom gyűrni
2013. aug. 21. 22:46
 3/6 A kérdező kommentje:
az igen
2013. aug. 21. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha már mindenki erről ír... Amikor még az életmódváltásom elején voltam, s a napi 3-4 tojás is új volt az életemben s egy nap 6 tojást ettem, akkor másnap nem tudtam ránézni, de utána igen :D Sosem unom meg, napi több tojásételt eszem sok hónapja (főleg rántottát :)), s még mindig nagyon erősen kívánom és tojást ennék folyton, de a tyúkok nem tojnak olyan ütemben (egyetlen szuper tojáslelőhelyem van. a bolti vagy piaci tojást már rég meguntam volna).

Nem szokott ilyen lenni, minden, amit eszem, annyira bejön nekem, hogy nem tudom megunni. Olyan úgysincs, hogy ugyanazt eszem folyton, van némi változatosság. Az kell is, de igazából most nyáron legszívesebben állandóan tojásos lecsót és dinnyét ettem volna ;) S ez majdnem sikerült is, legföljebb a tízóraim volt a lecsó, nem a napi főétel :D

A húst tudom megunni, úgy havi 2-3 alkalom fölött már kezd brutálisan, zavaróan sok lenni. De mivel többnyire én kontrollálom, hogy mi kerül elém, ebből nincs gond, ha nincs kedvem, hónapokig nem eszem húst és kész :)

2013. aug. 21. 23:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is 20 tojást eszek naponta, néha 30-at is. :D

Olcsó és minőségi fehérje.

2013. aug. 21. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Én csirkemellt ettem már 2 hónapja folyamat, de ez már az a kategória, hogy nem veszi be a gyomrom.
2013. aug. 22. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!