Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogok még nőni? Lent!

Fogok még nőni? Lent!

Figyelt kérdés

15 és fél éves vagyok, 173 cm és 64 kg. Fogok még nőni? A nővérem is magam ( 181 cm ) + anyukám és apukám is magas. Szerintetek fogok még nőni? Nagyon szeretnék körülbelül még 5-6 cm-t nőni!

:(:(

van valami amit tehetek annak érdekében, hogy ez összejöjjön?

2009. nov. 4. 20:45
 1/7 A kérdező kommentje:
a nővérem is magaS *
2009. nov. 4. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Nőhetsz még. Azt hogy fogsz-e, nem tudom.

173 cm sem alacsony.

2009. nov. 4. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Mégis mit szeretnél tenni, hogy magasabb legyél? Középkori kínzógépen nyújtani magad? Esetleg beszedni egy tablettát amitől 10cm-t nősz? :D

Egyébként meg igen, nőhetsz még 180cm fölé is bőven, de azt, hogy fogsz is-e senki nem tudja megmondani...

2009. nov. 4. 21:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Tuti,hogy fogsz még nőni!

Még csak most indult be igazán a növekedésed!

Ha mekkora brünhilda leszel xD

2009. nov. 4. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:

gondolom lány vagy. ha fiú, akkor 20 felett is nyúlhatsz pár centit.

de a lányoknál másképp van. mihelyst beállt a menstruációd (ált. 1-1,5 év a megjelenéstől számítva), utána már csak 2 évig nősz.

2009. nov. 4. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi az OFFért.

De az előző komoly? :|

én 11 éves korom óra menstruálok, most vagyok 14 és még csak 157 cm vagyok. :/

Nagyon szeretnék nőni még pár centit. Igaz anyukám is csak 160 cm körül van :/

Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak te nem tudsz érte semmit tenni, csak hogy türelmesen vársz.. :)

Énis azt teszem, de most kicsit megijesztett az előző válaszoló. :/

2009. nov. 5. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:

igen, így van. :/

most sajnos nincs időm utánanézni, hogy belinkeljek erről valami hasznos infót, de majd ha lesz, akkor megteszem.

azzal van kapcsolatban, hogy a hosszú, csöves csontoknál a porc már elcsontosodik, és így nem tud tovább nőni.

de szerintem ne legyél elkeseredve. sokan mások is 160 körüliek, diszkóban pl. sokkal jobb, szerintem a tánc is jobban áll a normál magasságú, vagy alacsonyabb lányoknak, mint a magasaknak, azok olyan idétlenek vele, a picibbek meg olyan aranyosak. és nagyon sok helyes pasit ismerek, akik 170-172 közöttiek, de magasság tekintetében sajnos nem passzolnánk, mert én 167 vagyok, és akkor le kéne mondanom a magassarkúról.

az én anyukám is 2 centivel magasabb nálam, nem mindig nő a gyerek nagyobbra, mint a szülők.

2009. nov. 5. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!