165cm/55 kg vagyok most, novemberi szalagavatóig tudok fogyni 8-10kg-ot?
Figyelt kérdés
Ez egy kicsit sok, csak az a baj, hogy a táncpartnerem elég vékony, kb 170cm és 50kg és nem fog elbírni, mikor fel kell emelni, amúgy is nagyon puhány, szóval muszáj mert beégünk:)2013. szept. 15. 18:11
1/9 anonim válasza:
ha eléggé elhatározod magad. és nem adod fel. tudok neked segíteni az célként kitűzött eredmény eléréséhez. személyi edzőként tevékenykedem. írj privit.:)
2/9 anonim válasza:
Egyébként is se magas testsúlyból még 8-10 kilót?
Inkább a "partnered" erősítsen, minthogy feláldozd a teljesen normális formád egy csontváz kinézetért!
3/9 anonim válasza:
nem értem, komolyan, én már nem is értem
4/9 anonim válasza:
Bakker, menjen a partnered edzeni és zabáljon rizst.
5/9 anonim válasza:
anorexiás akarsz lenni? tök jó a súlyod.. menjen ő edzeni, ne te fogyj..
6/9 anonim válasza:
Lógni fog rajtad a ruha!! Amúgy meg emberelje már meg a srác magát, ne neked kelljen éhezned miatta!
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is jó a súlyom, de ez nagyon ciki lesz. Volt próba és nem bírt, mindenki röhögött, persze az ilyen 150cm és 40kg-os csajok meg piszkáltak is utána.
2013. szept. 17. 22:30
8/9 anonim válasza:
a lényeg h ne fogyj, inkább legyen ciki, minthogy tönkre tedd magad;)
9/9 anonim válasza:
A 150-hez a 40 is pont olyan tökéletes, mint a te súlyod. ;)
Egyébként ne bántson.
NEM rád szégyen, hogy nem tud felemelni, hanem rá.
A te súlyod teljesen rendben van, a srác súlyával és erőnlétével van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!