Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy iskolában...

Miért van az, hogy iskolában jobban kívánom az ételeket?

Figyelt kérdés
Eléggé ideges vagyok. Nyáron egy csomót fogytam, és megtudtam tartani, mert sose voltam éhes. Reggelire ettem egy bucit macisajttal, ebédre levest, húst körettel, vacsira meg azt amit reggelire, vagy ebédre, plusz napközben volt egy kis süti. Nem híztam semennyit. Hozzá teszem, hogy nagyon stesszes életet élek, alapból nem kellett volna lefogynom. Mióta elkezdődötta suli, nem bírok leállni az evéssel... kivagyok borulva. Reggelire kakaóscsiga, kettő darab, ebédreleves hússal, vacsira szintén, plusz neha süti. Ha nem eszem rosszul érze magamat...nem birok nem enni, egesz nap a kajálásra gondolok. Múltkor az iskolában utolsó órán azon járt a fejem, hogy mikor ehetek...47 kiló vagyok 165 centihhez. Félek, hogy igy nemcsak, hogy magamra szedek, de elhízom....nem unalomevés, mert most sokal jobban lefoglalom magam, mint nyáron...lehet a stessz?
2013. szept. 15. 17:31
 1/2 A kérdező kommentje:
A hibakert bocsanat, nem geprol irtam es igy nehezebben ment.
2013. szept. 15. 17:32
 2/2 anonim válasza:

Beindult az élet a minden napok, suli, tevékenykedés, tanulás, folytonos koncentrálás. Sokkal több energiára van szükséged, mint amikor egész nap kedved szerint tetted a dolgod. A szervezeted csak jelzi, hogy mennyi energiára van szüksége. Egyébként ha beiktatsz hét közben valamilyen mozgásformát, mondjuk heti 2x 1,5-2 órát akkor nem hinném, hogy elhíznál. A szénhidrát bevitellel kell csínján bánni.

Például, ha reggel megettél 2 kakaós csigát, akkor az ebéd és a vacsora már lehetőleg ne tartalmazzon gabonafélékből származó szénhidrátbevitelt. :) Egyébként meg egészségedre váljék. A reggeli egyébként is a nap legfontosabb étkezése. Megalapozza a napod és akkor érdemes szénhidrátot bevinni, hogy sokáig energiát biztosítson. De azokból is a teljes kiőrlésű ami hosszabb ideig kitart.

2013. szept. 16. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!