Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ez az étrend?...

Szerintetek jó ez az étrend? Véleményeket kérek!

Figyelt kérdés

Reggeli: 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér 2 vékony szelet sonkával, és sok-sok kígyóuborkával, paradicsommal és paprikával.

Tízórai: 1 db alma

Ebéd: Általában rántás nélküli főzelék feltét nélkül, vagy grillezett sovány hús rizzsel/zöldségekkel.

Uzsonna: Joghurt (activia)

Vacsora: 4 db abonett medve light sajttal/sonkával és hozzá paprika, uborka, paradicsom.

Plusz minden nap 5 km futás. Szerintetek ez így jó? Nem akarok fogyni, csak szintentartani a súlyomat. :D

2009. nov. 3. 18:50
 1/5 anonim válasza:
34%
Szinten tartáshoz jónak tűnik, fogyáshoz egyáltalán nem.
2009. nov. 3. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem tök jó! Megkockáztatom, hogy még fogyni is lehetne így! sőt!

(nem értem, hogy a fogyózó fórumozók 90%-a miért hiszi azt, hogy az egész napi 2 alma 1 joghurt fogyaszt...ezt az étrendet nemártana ha megnéznék...) bocsi hogy ezt ideírtam ,csak előbb felidegesített egy kérdés és nem bírtam ki hogy ne írjam be ide:K

2009. nov. 3. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Még 3 hónap és teljesen el fogsz fogyni:D

Futás mellett lehet ennél egy picivel többet is enni....

Íme egy hasznos kis link:

[link]

2009. nov. 3. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
Ez szerintem teljesen jó fogyáshoz. Én kb. ilyeneket ettem, és 10 kilót fogytam vele. Szintentartáshoz??? Ugyan már. Bőven eszem más dolgokat is (főzeléket rántással/habarással, krumplit, rizst, tésztát, stb.) és egyáltalán nem híztam vissza. Ezzel simán lehet fogyni.
2009. nov. 3. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Napi 5km futás mellett, ez még kevésnek is tűnik. A rendszeres mozgással növeled az izomtömeget, minnél több az izom, annál több kalóriát éget el a tested.
2009. nov. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!