Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok sok volt ez mára?

Mit gondoltok sok volt ez mára?

Figyelt kérdés

Reggeli-2 alma ( egyik reggel 7 körül, másik suliba) Hazaérvén eléggé éhes voltám már így megettem 2 barackos"rostokkal"activiát.1 almával. Majd késöbb még két almát, vacsira kivit ettem 3 darabot élőflorásos kefirel ami 78kcal volt(danone kefir) Vélemények?

Probálnék "diétázni":/és mellette itthon probálok tornázgatni:Samennyit tudok ,tanulás mellet :S

Emésztésem nem a legjobb tudtok valami jó praktikát erre is ? nem igazan segitenek ezek a házi praktikák.. gyogyszert nem akarok ilyenért bevenni:/

2009. nov. 3. 18:07
 1/6 igabcsy ***** válasza:
77%

Ez az egyik legbutább a fogyókúta amit hallottam. (persze van még ilyen ezer számra)

Miért nem eszel normális ételt? A szénhidrátra szüksége van a szervezetnek, és a fehérjére is.

Ezzel csak azt éred el, hogy lelassul az anyagcseréd, és ilyen kevés étkezés mellett sem fogsz fogyni. Csak sanyargatod magad a semmiért. Azután amikor 1-2 hét múlva már nem bírod tovább és beeszel, akkor egy kicsivel többtől is hízni fogsz.

De ezt már annyiszor leírtuk........

2009. nov. 3. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
ajaj. ez ilyen gyümölcs és joghurtdiéta akar lenni? ne csináld. egyél inkább reggelire egy kis teljeskiőrlésű kenyeret sonkával, vagy abonettet medve light sajttal (egy kocka csak 56 kcal). tízóraira jöhet egy-két alma, vagy más gyümölcs, ami lehetőleg nem banán. ebédre MINDENKÉPP egyél valami főtt ételt, grillezett csirkemellet párolt zöldségekkel, rántás nélküli főzeléket feltét nélkül, ilyesmit. uzsonnára megint jöhet egy kis gyümölcs (látom, szereted a joghurtot, ezt is ehetsz akár.) vacsorára pedig valami könnyűt válassz, mondjuk párolt zöldségeket, héjában sült krumplit savanyú káposztával (ez nagyon finom!!). remélem segítettem. :)
2009. nov. 3. 18:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)Nem ez nem gyümölcs joghurt dieta tegnap ettem teszta felet is keveset csak ma nem kivantam nehez etelt is valami könyebbnel maradtam.csakhogy mivel tartalmaznak ezek a dogok is cukrot nem tudom h ez igy sok lett e mára :S
2009. nov. 3. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

olyan buta vagy...már bocs :\

nem ártana ezeknek utánaolvasni... itt ezen a fórumon is ezerszer leírták már hogy hogyan kell helyesen fogyózni...azzal semmit nem érsz el, ha úgy étkezel amit fent leírtál..de látom az 1. és 2. válaszoló teljesen jó hozzászólását se fogtad fel! hallgass rájuk mivel jól írják!

sportolás nélkül meg felejtsd el a fogyást... pontosabban a TARTÓS? EGÉSZSÉGES FOGYÁSt.... önsanyargatással maximum az érhető el, hogy lemegy valamennyi az izomzatodból, így LÖTTTYEDT lesz a hasad és gusztustalan lesz! valamint még szarul is érzed magad! ráadásul NEM LESZ TARTÓS!!!

keress rá a fórumon, a többi kérdésnél... ott minden le van írva.

életmódváltás a kulcsszó ami = megfelelő, mindenféle tápanyagban gazdag táplálkozás és MOZGÁS!

2009. nov. 3. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
72%

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__48..

ezt az étrendet nem ártana megnézni, ALAPOSAN megnézni, és netalántán követni! ugyanis ez jól össze van állítva... kb így kell a tiédnek is kinézni... KÉNE

sok sikert a fogyihoz amúgy:)

utolsó vtam

2009. nov. 3. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Egyél már rendesen. Ez egy nagy nulla. Csak azt éred el vele, hogy le fogsz fogynil, de utána pillanatok alatt a dupláját szeded vissza. egyél normálisan és mellette mozogj!!!!!
2009. nov. 4. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!