Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ez sok volt...

Mit gondoltok ez sok volt mára, ha fogyózom?

Figyelt kérdés
7kor 3 szelet abo-nett sajttal,sonkával,retekkel. 10kor 1 mogyorós győri édes jó reggelt keksz,1 pohár joghurt. 2kor 1 adag karfiolpüré kb. 150 g sajtos pulykamelltekerccsel. Aztán jött egy kis nasi: mogyoró,kesudió,dió kb. 1 marék. Fél 4kor 1 alma és 1 kivi kb. 50 g túróval. Emellett még 2 kávé,de az édesítős volt,nem cukros és a férjem szendvicséből ettem még délelött pár harapást. Nos?
2010. máj. 13. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
mennyit mozogsz mellé? fogyónál elhagyhatnád a győri édest, diókat...
2010. máj. 13. 17:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem talán az olajos magok tűnnek picit soknak, de a többi jó! Változatos, rostos, nyers és végre nem koplalással akar valaki fogyni! Ügyes vagy! Vacsoráz vmi gyengét, és a tornát ne hagyd ki!;)
2010. máj. 13. 17:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Heti 4-5 alkalommal tornázom kb. 45 percet. Győri édest ritkán eszek,ma becsúszott. A diót meg azért ettem,mert félfüllel hallottam valamit róla,hogy kellenek a jó zsírok...áhh,mindegy nemtudom mit mondtak. :) Akkor ne egyek diókat? De amúgy sok ez? Szerinted hány kcal lehet?
2010. máj. 13. 17:09
 4/11 anonim ***** válasza:
nem sok egyáltalán. ennyi mozgás mellett pláne. ügyes vagy.
2010. máj. 13. 17:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen magvakat tényleg hanyagolnod kellene, mert ezeket ajánlják szinte legelőszőr a hízni vágyóknak, szóval csak lehet benne valami :)
2010. máj. 13. 17:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem a maggal van baj, hanem a mennyiséggel. A maroknyit kb 2-3 napra oszd el és ne parázz! Még mindig jobb, mintha uennyi csokit ettél volna!:)
2010. máj. 13. 17:22
 7/11 anonim ***** válasza:
34%

A győri édes nagyon gáz, annyi kalória van benne, mint egy normál szendvicsben, csak cukros és egészségtelenebb.

Az, hogy az jó valamire, csak marketing.

És ugye vacsizol is, mert ma még nem ettél friss salátát. Abból sokkal több kellene, mint a reggeli retek.

2010. máj. 13. 17:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Még egyek? De tele vagyok! Ez eddig mennyi kcal szerintetek? Megeszek még 1 retket pár szelet csirkemellsonkával. :)
2010. máj. 13. 17:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a magvak helyett inkább akkor müzlit ennék. Ugyanaz van benne(ha olyat veszel), de még sem annyira hízlal. Ha e mellett tornázol akkor ebédre nyugodtan ehetsz normál kaját is. Én is így teszek. Szépen mennek a kilók lefelé, igaz én vacsorára kukoricapelyhet eszek még 6előtt és utánna semmi.
2010. máj. 13. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Én van hogy egy nap 20 dkg mandulát is megeszek,mégsem hízom.Ha nézi valaki a life network-ot,azon mindig azt mondják,hogy ilyeneket kell nassolni,mert nem hízlal.Persze csak mértékkel.Sok benne a fehérje és jó zsír.Szóval egy maréknyi simán belefér.Akár napi szinten is.
2010. máj. 13. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!