Van valami jó zúza alapú receptetek, amiben kevés a szénhidrát?
Minden hús ilyen, mint amit keresel.
Hagymát piríts zsíron, fűszerezd (pörköltbe paprikát, sót szoktak, esetleg borsot, chilit) és mehet bele a hús. Zöldséget ehetsz mellé, de akár bele is főzhetsz káposztát, tököt/cukkinit, karalábét, amit szeretsz lowcarb zöldség.. leveleseket, mindegy mit. Így már rossz nem lesz.. az ízlésedet te ismered, hogyan szeretsz fűszerezni.
Zúzából pörköltet szoktunk főzni és nagyon-nagyon imádjuk. Igaz, hogy kissé idő-igényes, ezért ha gyorsabbat akarsz:
- szeld egészen vékonyra a zúzát, hagymát-zöldpaprikát dinszteld meg, forgasd bele a felszelt zúzát, fűszerezd ízlés szerint (só-bors-amit akarsz), kevés vízzel födő alatt párold puhára.
Ezek után vagy egy kis főtt rizst adsz mellé köretnek, vagy "visszasütöd zsírjára", és néhány tojást ráütve = felturbózott rántotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!