Csajok! Más is nehezebben viseli a diétát premenstrációs időszakban, vagy csak én vagyok ennyire puding?
Figyelt kérdés
Igazából egész hónapban szinte meg sem érzem, hogy diétázom, nem élem meg drasztikus megvonásként, ilyenkor viszont egész nap ennék. Igyekszem ezt egészségesen, a megengedett keretek között tenni, de elég nehéz. Nálatok hogy van ez??2013. szept. 8. 20:51
1/5 anonim válasza:
Nálam is így van,én se tudok önkontrollt gyakorolni akkor.
2/5 anonim válasza:
nagyon ismerős ilyenkor a hütöajtot fel tudnám falni:)
3/5 A kérdező kommentje:
:D
Akkor megnyugodtam, nem vagyok egyedül :)
Akkor (amennyire lehet ilyenkor) türelmesen várom, hogy túl legyek rajta, és újult erővel folytassam. A legbosszantóbb, hogy még a mérleg is pimaszkodik velem, mert már ennél fél kg-mal voltam kevesebb, mint ma, és nem gondolnám, hogy híztam, szóval gondolom víz, de ez aztán pláne nem tesz jót a hangulatomnak :(
2013. szept. 8. 22:41
4/5 anonim válasza:
második vagyok:) ilyenkor többet mutat a mérleg mert a vér meg minden a szervezeted jobban megtartja a dolgokat ebben az időszakban.. nekem van hogy ilyenkor 3 kiloval több leszek és ha elmult a menzeszem akkor két három nap alatt visszaáll normálisra:)
5/5 anonim válasza:
Ilyenkor én alapból nem állok a mérlegre. Kár idegesíteni magam. Én is kívánós vagyok ilyenkor, de amúgy is számolom a kalóriát és a megadott kereten belül maradok. Igaz hogy a normális vacsora adagomat raffaellóra cseréltem, meg kekszekre, de ez van és nem is híztam tőle. Mikor meg elmúlik akkor meg olyan szinten nem kívánom a kaját hogy erőltetni kell magamba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!