Ha combomról akarok fogyni akkor megfelelő rá a futás, biciklizés ami vékonyítaná?
Hiztam és rárakodott mert combra hizok ez a genetikám.
Jó tudom nincs helyi fogyás máshonnan is fogyok...
felfogtam de ha ezt a két aerob mozgást csinálom akkor a combom vékonyabb lenne tőle ???
Nem genetika.
Az a "makacs zsír". Sajnos ez életmódunkból adódik.
Probáld meg a harcosok étrendjét. Nem kell diétáznod, ehetsz amit akarsz és amennyit akarsz, csak nem mindegy, hogy mikor.
Makacs zsír, beszartam, kész végem.
Szóval akkor nem csak egyféle zsír van. Ne feledkezz meg a se.ggfej zsírról, a szemtelen zsírról, az álszent zsírról, a hazug zsírról, és a zsidó politikus zsírról sem! :) Természetesen ezek mind az életmódunkból adódnak. (kötelező valami ilyet írni a végére hogy a hülye ember számára hiteles legyen)
Szóval egyen amit akar, és amennyit akar, csak az a fontos, mikor? Tehát akkor ehet cukrot, lisztet, parizert, virsit, meg hasonló szemeteket is, amik alapból nem alkalmasak az emberi szervezet táplálására a nulla hasznosítható tápanyagtartalmuk miatt, de ezzel a csudajó módszerrel egészséges ételekké változnak át?
Mindig tanul valamit az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!