Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Baj, ha csak max.4-szer tudok...

Baj, ha csak max.4-szer tudok enni 1 nap?

Figyelt kérdés
Nincs időm többszöri étkezésre...
2013. szept. 6. 11:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj. Én a munka miatt csak napi háromszor tudok enni, de sikeresen fogytam. :) Az tápanyag minőségére figyelj oda.
2013. szept. 6. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmi jelentősége annak, hogy hányszor eszel. Nem égetsz el mérhetően több kalóriát, ha napi 10x eszel. Egyél úgy, ahogyan a legjobban megfelel, egy diéta így is úgy is elég stresszes, nem kell még pluszban a felesleges dolgokon stresszelni. Arra figyelj csak, hogy az aznapra tervezett kalória, zsír, fehérje, szénhidrát és rost elfogyasztásra kerüljön, hogy változatosan étkezz és sokféle zöldséget, gyümölcsöt egyél, hogy ne legyen ásványanyag- ill. vitaminhiányod. A kajálásaidat időzítsd úgy, ahogy neked passzol. Van aki utál csipegetni, és nem eszik csak napi 3x, mások álmosak lesznek egy nagyobb adag kajától és emiatt inkább elosztják a kaját napi 5 alkalom között. A közérzetedre figyelj és étkezz annak megfelelően, mert az esetek 99%-ában a fogyás pszichés okok miatt nem sikerül!
2013. szept. 6. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is úgy álltam neki 3 hónapja, hogy napi 5x eszek. De munka mellett nem tudtam tartani. Most 3x eszek egy nap, így kényelmes.

A kcal bevitel legyen meg, és ha nem éhezel akkor nem lesz gond.

2013. szept. 6. 12:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Jó akkor! Köszi! :)
2013. szept. 6. 13:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Valamikor nekem is csak 4 alkalom jut a kényelmes étkezésre. Ha meg tudod oldani a megfelelő makrotápanyag bevitelt, akkor nincs gond. Ha négy étkezés kevés erre akkor baj.
2013. szept. 6. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Én úgy fogytam le, hogy 3x, sőt, volt, hogy csak kétszer ettem egy nap. Próbáltam 4x-5x, de nem voltam éhes olyankor és tök értelmetlennek találtam, hogy úgy egyek, hogy nem is vagyok éhes.

Így is sikerült lefogyni.

2013. szept. 6. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Két étkezéssel nem tudom hogy vittél be annyi széhidrátot-zsírt-fehérjét, hogy azt ne fogja fel a szervezeted koplalásnak és minden rendesen felszívódjon. Szerintem izomból fogytál, utolsó.
2013. szept. 6. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Folyamatosan mozogtam mellette, plusz elég rendesen leesnek rólam a cuccok, úgyhogy nem hiszem, hogy izomból fogytam volna. Másrészt majdnem mindig 3x ettem, csak nyáron volt, hogy sokáig aludtam, így kimaradt egy étkezés:D
2013. szept. 6. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!