Ez nagyon sok volt mára? Ehetek még valamit ma
egyáltalán?
Figyelt kérdés
reggeli: 2 db kis szelet teljes kiőrlésű kenyér 1 szelet sokával.
ebéd: 1 tányér rakott cucc...csirke van benne kb két szeletnek felel meg kicsi zöldséggel összesütve, és rá volt törve tojás és reszelt sajt. És most jön az amit nem kellett volna: 1 pici fürt szőlő, 1 erdei gyümölcsös activia és 2 kis maroknyi kesudió.
Mit ehetek még ma? Am nem fogyózok, csk súlyttartok...de akkor is sok volt :((
2013. szept. 5. 15:35
1/9 nikozia12 válasza:
Nem volt sok. Egyél még este tojásrántottát és kész.
2013. szept. 5. 15:42
2/9 anonim válasza:
Ne viccelj, ez szerintem kevès. Egyèbkènt mennyit eszel?
2013. szept. 5. 16:05
3/9 A kérdező kommentje:
Reggelire amit írtam. Ebédre is jó volt az egy tányér rakott kaja. Uzsira egy alma v túró. Vacsira általában zöldségeket. Legtöbbször répa
2013. szept. 5. 16:09
4/9 anonim válasza:
Hát ez normális volt szerintem.
Egyáltalán nem sok.
2013. szept. 5. 16:17
5/9 anonim válasza:
Nem volt sok (mondom én egy különösen jól sikerült, 1200 kalóriás ebéd után, ami csokikrémes uzsonnát kíván :D). De tényleg. Bár nem tudom, mennyivel tartasz súlyt, de egyetlen napról van szó, amiben igazán nem szaladt el veled a ló... Picit többet ettél, mint szoktál, és? Ilyenkor hízni szoktál, tapasztaltad? Szerintem káros a túlzott mérvű aggódás, megmérgezi az életet. Ne hagyd ki a vacsorát, ha éhes vagy, az nem jó. Én ennék egy tojást zöldséggel vagy valami hasonló értelmes ételt :)
2013. szept. 5. 16:20
6/9 A kérdező kommentje:
Folyton ezen stresszelek, úgy h mindegy :D De az a baj h ebéd után 1 egész kg-mal többet mutatott a mérleg. Ez normális?
2013. szept. 5. 16:23
7/9 anonim válasza:
nekem vann hogy több kilogrammal több mert iszok is az ebédhez stb.. de reggel mérd akkor számit:)
2013. szept. 5. 18:45
8/9 anonim válasza:
Én diéta mellett többet eszek, ne viccelj már... Egyél valami könnyű vacsit nyugodtan
2013. szept. 5. 18:59
9/9 anonim válasza:
NE mérd magad ebéd után, mi értelme van annak?
Én megtehetem, hogy mérem magam bármikor, mert én kíváncsi vagyok, viszont nem stresszelek a súlyomon. Néha 3 kilóval is többet mutat a mérleg napközben, mint reggel (ebben van némi ruha, de max. fél kiló). Igaz, ez mechanikus mérleg, teljesen magától is vibrál, de nagyon, nagyon sokat tud jelenteni a bevitt étel és ital. Ez elég logikus is, főleg, ha az ember pl. sok zöldséget eszik (és sokat iszik) ;) Teljesen mindegy, mit mutat olyankor a mérleg, sőt az sem gond, ha az egyik reggel mutat 1 kilóval többet, mint előző nap. Ilyenek vannak :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!