Hogy adhatnék le 4-5 kilót? (több lent)
Nem vagyok kövér,csak szeretnék pár kilót lefogyni.
Az a baj,hogy gyümölcsöt csak szöllöt,epret,sárgadinnyét banánt és esetleg narancsot eszem.
Zóltséget meg csak föve esetleg..útálom a paradicsomot,uborkát és tököt...
172 cm vagyok és talán 64-62 kiló között lehetek..
Napi egy óra testmozgásra még iskola és szakkörök mellett is tudsz időt szakítani. Tehát sportolj, járj el futni és emellett figyelj oda az étkezésre. Ne egyél édességeket, kerüld a zsíros, olajos ételeket, a tésztákat, a krumplit. Esetleg a kenyeret hagyd el az étrendedből (de tapasztalatból tudom, hogy iskola mellett azt nem könnyű).
A gyümölcsökkel vigyázz, mivel cukrosak. A banánt hanyagold a kalória tartalma miatt. A zöldségeket sem kötelező nyersen enni. Párolva nagyszerű köretet lehet belőlük csinálni. Vagy készítsd salátát. Nem nehéz, és gyakorlatilag olyan zöldséget teszel bele, amilyet akarsz. :)
hát erdélyben élek és nem megyek tescoba :D amúgy ha jártatok itt tudjátok,hogy erdélyben milyen ételek vannak..
arra gondoltam,hogy párolt zöltségeket eszek meg sovány húst ..egész szeptember végéig és egy héten összesen 3 órát biciklizek..így mennyit fogyhatók?
A fehér tök, és a többi tökféléből is (pattiszon, cukkini stb.) megfőzöd a pörköltet, a levét besűríted = egy kanálka tejfölbe kevéske lisztet és beleforralod. (Ennyitől még nem dől össze a világ!)
Ugyanígy készíthetsz tojás-pörköltet is.
A párolt zöldséget összeturmixolod, összetöröd, nyers tojással és zsemlemorzsával (esetleg liszttel) összegyúrod fasírozottnak, akármilyen főzelékkel eheted.
Persze a párolt husi mellé a párolt zöldség, vagy éppen a nyers zöldsaláta is nagyon laktató tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!