Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adhatnék le 15 kilót...

Hogyan adhatnék le 15 kilót áprilisig?

Figyelt kérdés

152 cm magas vagyok és 60 kg. Nem bogyókra meg ilyesmire gondoltam, arra nincs pénze :S De hogyan étkezzek, milyen gyakorlatokat csináljak?? Szabadidőm nem sok van igy beosztott sportedzésekre nem tudok járni, thát olyan gyakorlatokat irjatok amit otthon esténként megcsinálhatok és hatásos. És nem vok túl kitartó. Azt is irjátok h mit egyek és mit kevésbé

kösszi:P

2011. jan. 8. 00:12
 1/7 OliaTIRA válasza:
erre én is kíváncsi vagyok. .
2011. jan. 8. 00:38
 2/7 OliaTIRA válasza:
nekem a gerincem miatt kelenne lefogynom ennyit. 2honap alatt 10kg fogytam de ugy hogy alig ettem valamit. . De sajnos visszajött és nem egészséges. . .
2011. jan. 8. 00:47
 3/7 anonim ***** válasza:
csokkentsd le a kajaidat. mindenbol csak fele mennyiseget egyel. csinalj feluleseket, labemeleseket, fekvotamaszokat meg gugolasokat. ha van dvd lejatszotok akkor estenkent nyomj be aerobikot. ha nincs a netrol gyorsan letolthetsz egyet
2011. jan. 8. 08:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Zold mungobabot es barna rizst kell egyutt megfozni.

Ezt belehet szerezni, a netten is megtudod nezni, hogy hol kaphato, de indiai vagy arab uzletben biztos.

Ezt nagyon izletesen is ellehet kesziteni, s ebbol alljon a foetkezes, de nem szabad melle hust enni.

Ez tisztitja a szervezetet, de kozben ellatja vitaminnal is, igy nem fogsz szenvedni. Fogyasszal gy.novenyteakat, amik segitenek abban, hogy a felhalmazodott viz kiuruljon a szervezetedbol.

Ehgyomorra fogyasszal, mezeizsurlot, s napkozben csalanteat. Ezt a rizskurat legalabb 4 napig folytasd, de lehet tovabb is.

Keruld a hust. fogyassz zoldsegeket, parolva vagy a fozelekkent elkeszitesnel, a tejfolt, joghurtra kell lecserelni pl. ne fogyassz uditot, csak termeszetes italokat, es eteleket. Nagyon sok fajta leves van, amit gazdagitani lehet zoldsegekkel, s igy mar nem fontos a 2. menu pl., mivel taplalo onmagaban is.

sport: ugralokotel, futas, seta, bicikli, tanc. Ezeket ingyen is meglehet csinalni, s akkor, amikor idod engedi.

Ha van videod vagy DVD. Nagyon jo kazettakat tudsz venni, s akkor otthon is eltudod vegezni a gyakorlatokat. De ha nincs akkor a netten nezz utanna, s lehet, hogy letudod tolteni pl.

Az akarat es a kitartas az, ami nagyon fontos. Ha kivanod az edesseget, akkor egyel zoldseg levest, es masodiknak palacsintat pl., amit edesen izesitesz. Ez nem sok, s nem fog hizlalni.

Ha meg segithetek, akkor irj, de igy lefog menni a tulsulyod es egeszseges is maradsz.

2011. jan. 8. 08:50
 5/7 anonim ***** válasza:

1. Egészségtelen kb. 2,5-3 hónap alatt 15 kgot fogyni! 1 hét alatt 0,5-1 kg az optimális. (szal 2,5-3 hónap alatt a max. ami egészséges az a MAX. 12 KG! de inkább 10.)

2. A fogyi 70-80% áll a kajákon és kb. 30% sporton. Tornázz este, ha tudsz akkor szoríts az idődbe minél több mozgást - menj mindenhová bicóval, gyalog. Hétvégente ha ráérsz, sportolhatsz.

3. fehér lisztes pékáruk helyett -> rozsos/teljes kiőrl. Nincs többé cukros fehérlisztes pékáru reggelire!

cukros joghurtok helyett -> natúr jóghurt/kefir.

Rántott hús helyett -> párolt husi (a rántás fehér lisztes + rnegeteg olajat szív magába)

Fehér rizs helyett -> barnarizs.

Sült krumpli, krumplipüré, nokedli helyett -> párolt zöldségköret. Ha nagyon szereted a tésztát, akkor durumtésztát egyél.

Édességek helyett édes gyümölcsök ajánlhatók (+ kis méz). Banán, ananász remek desszertnek, de vigyázz a banánnal mert kcal dús.

Tojást sose olajon süsd meg (tükörtojás) hanem főzd/edd lágytojásként így kcalt spórolsz meg h nem sütöd olajjal!

2011. jan. 8. 09:30
 6/7 anonim ***** válasza:
azt azért ne mondjuk, hogy kerülje a húst, mert a fehérjebevitelt ezzel lehet a legjobban megoldani
2011. jan. 8. 10:53
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat hasznosak voltak.

Szoval ha nagyon rá hajtok akkor 10 lehetséges áprilisra?

2011. jan. 16. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!