Hogyan fogyjak kb.5 kg-t tartósan?
Szerintem pont ideális a testsúlyod. :) De ha fogyni szeretnél akkor mozogj. A futás a leghatékonyabb. Nem kell órákat futni, elég minden nap 20 percet. Vagy ha nincs minden nap időd, akkor minden másnap. A lényeg a rendszeresség. Amúgy ha nem eszel sokat és tényleg 3 óra után nem eszel, akkor szép lassan, de tartósan tudsz fogyni.
Én is fogytam pár hónapja 5 kilót, de azóta se jött vissza. Egy héten háromszor tornáztam, és kevesebbet ettem. Mostanában sajna már nem tornázom, de nem eszem továbbra se sokat, és még mindig sikerül tartanom a súlyomat. :) Ja és almaecetet is ittam, egy nap kétszer, egy evőkanál almaecetet elkevertem 2 dl vízben. Ennek nincs azonnal hatása, de türelemmel lehet vele fogyni. Kb. havonta egy kilót. Azt mondják hogy ami nem hirtelen megy le fölösleges súly, az nem is jön vissza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!