Hogyan fogyjak le gyorsan, de tartósan?!
Röviden: sehogy.
A fogyás nem Domesztosz hogy gyorsan és tartósan eltávolítjuk a szennyeződéseket a WC ülőke alól. Rendes, ésszerű diéta kell és heti kb. 1 kg-t lehet leadni zsírból. Én 2 hete kezdtem diétázni, olyan 94-ről indultam, most 90 kg vagyok de nem szeretném, ha ezen a héten 90 alá esnék, mert az azt jelenti, hogy nem csak zsír megy le! Megfelelő étrend kell, kevés - de nem nagyon kevés! - szénhidrát, sok sok fehérje és rost, valamint víz! Koplalással nem érsz el semmit! Oszd el négy-hat alkalomra az étkezéseidet, iktass be egészséges nasikat mint alma, répa, karalábé, emellett végezz heti 4x 60 perc aerob edzést! Ha ezt betartod nincs az az Isten hogy ne fogyj le! Persze először a fejedben kell rendet tenni, mert rendes táplálkozás nélkül esélyed sincs lefogyni, jojózás lesz az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!