Hogyan tudnám formálni a térdem, milyen gyakorlatok vannak?
Szia!
Nézd, ha a térdkalácsot, és a combcsontod vastag mármint adottságilag az, akkor azon változtatni nem tudsz. Nekem is széles a térdem, így csak optikai csalást tudok elérni azzal, hogy szétedzem a combom és a vádlim, és ha nagyok akkor a térdem nem tűnik szélesnek.
Mivel nem éppen férfi vagy, ezért nálad ez nem játszik. Mivel zsír rakódhat le a térd környékére is, ha idétázol, és leadod a zsír nagyrészét akkor onnét is el fog tűnni, ha nem, akkor nem tudsz vele mit csinálni az sajna olyan, nagy vastag oszlop láb, nem tehetsz róla, ez adottság.
Nekem pl. a térdkalácsom ilyen bütykösen kiálló, hát elég hülyén néz ki meg kell mondjam de nem tudok rajta változtatni amin nem lehet azon meg nem is rágom magam. Ennyi.
Sok sikert mindenhez!
Krisz
Sajna nekem is olyan a térdem, pedig vékony vagyok :( Ez alkati dolog, nem nagyon lehet változtatni rajta.
(Szupermodellek plasztikai sebész segíségével faragtatnak le belőle, de én ezt sose csinálnám :S)
De egy jól megválasztott hosszúságú szoknyában nagyon dögös lehetsz. Fogj egy törölközőt, és a tükör előtt emeld addig a vonalig, amíg a legszebbnek mutatja a lábadat. Na ilyen hosszúnak kell lennie a szoknyának-nadrágnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!