Ha reggel éhgyomorra futok, akkor inkább izmot veszítek? (egy cikkben olvastam) Mikor érdemes akkor futni? Reggel enni valamit (pl banánt) és utána, vagy este mikor már utána nem eszem semmit?
Én is sok baromságot olvastam már cikkekben...
Nos, előrebocsátom, nem vagyok szakértő, csak olvasok és gondolkodom. Elnézve, hogy én gyakran nem vagyok éhes délelőtt, valószínűleg az előző esti tápanyagbevitelből is akad még a rendszerben, de ha nem, akkor ott vannak a glikogénraktárak, pont arra, hogy intenzívebb mozgáskor rendelkezésre álljanak. Nem maratont futsz, a reggeli testmozgásodkor nem fogynak el, ha fel voltak töltve :)
Utána ugyebár vissza kell őket tölteni és fehérjét sem árt enni... Én így gondolom.
nem veszítesz izmot!
izmot csak akkor veszítesz ha nem használod őket,és így "elsorvadnak"
A reggel, éhgyomorra végzett mozgás jobb zsírégetés szempontjából. Utána pedig fehérjedús reggeli...
Én úgy tudom, mozgás előtt 1-1,5 órával nem tanácsos enni, főleg nem magas cukortartalmú dolgokat.
DE ettől függetlenül este is mehetsz, de utána is praktikus a fehérjepótlás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!