Valaki próbálta a banán diétát?
Tehát disznóhizlalás, csak reggelire eszel banánt ami bár nem ideális reggeli, azért nem a legrosszabb kaja.
Nézd, sokkal jobb mintha kakaós búzalisztet ennél reggelire, én azt mondom csináld. Apró lépés de ez is valami.
Idővel próbáld majd az összes keményítős, tejes, cukrozott ételt letenni és helyettük inkább húst, zöldségeket (esetleg gyümölcsöt) enni. !! :)
"A banán diéta lényege hogy reggel egyél 1 banánt+igyál 1 pohár szobahőmérsékletű vizet,utánna napközben már azt eszel amit akarsz (édesség kerülendő)Ennyi."
Oszt az a banán meg a langyos víz mire jó?
Ezzel így a fogyás nehéz lenne. Nem a banánnal van a gond, hanem, hogy utánna -édeségen kívül- bármi.
A banán (meg úgy általában a gyümölcs) szerintem nem rossz reggelire, de én előtte innám fél órával a vízet. De egy banántól nem fogsz jóllakni.
Kérdező, szegénység van és éhezés az országban, és én is csúszok bele ebbe.. meg az ismerőseim, hitelválság stb.
Légyszi ekkora fa.s.zságokat ne írjál, hülyéskedni lehet néha, de ez az utolsó nem vicces volt, hanem baromság.
"A banán zsírfaló titka az úgynevezett ellenálló keményítő, mely az emésztés során csökkenti a többi szénhidrát felszívódásának mértékét. Emellett akár 30%-kal is fokozódik általa a zsírégetés."
Ezt nem kell senkinek sem kipróbálnia ahhoz, hogy rájöjjön, hogy ez baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!