Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen kaját vigyek suliba...

Milyen kaját vigyek suliba enni? (kenyér-kifli féléket ne mondjatok mert olyat nem igazán eszek)

Figyelt kérdés

2013. szept. 1. 20:00
 1/9 anonim válasza:
64%

Reggelit gondolom otthon is tudsz enni, így a tízórait mondom inkább. Olyan menő Tupperware vagy bármilyen más műanyag, jól zárható dobozok vannak, azokban nyugodtan vihetsz gyümölcsöt, már előre felszeletelve, így szünetek között gyorsabb és egyszerűbb. Ajánlom még a Győri Édes kekszet, gyors harapnivaló.

Aztán a DM-ben van köles golyó, remek éhségűző, csakúgy, mint a Diákcsemegék, vagyis a magvak, pl. mandula, napraforgómag.

Ha szereted a joghurtokat, lehet kapni joghurt-italokat is, könnyebben tárolható, visszacsavarható és rengeteg ízben kapható.

Remélem segítettem.

2013. szept. 1. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A Győri Édes szuper ötlet!!! Pont annyi kalória van benne, mint egy normális szendvicsben, amit a diétázásra hivatkozva nem esztek meg, csak jóval több cukor.

Ez aztán a diétás tízórai! Gratulálok!

Kérdező, vigyél natúr joghurtot, gyümölcsöt, ha ennél komolyabbat szeretnél (a suliba kellene!), akkor dobozban salátát sült hússal, az hűtés nélkül is eláll fél napig.

2013. szept. 1. 20:22
 3/9 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek!

nem túl furcsa ha mondjuk almát viszek suliba? általában mindenki lent szokott venni a büfével hot-dogot hamburgert sültkrumplit csokikat..

és a puffasztott rizs? arról mi a véleményetek?

2013. szept. 1. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen sznob helyre jársz te..:D

Miért lenne furcsa?:D Simán vihetsz. Amúgy a győri édest leszámítva a többi ötlet szerintem jó.

Puffasztott rizs helyett puffasztott búza jobb.

2013. szept. 1. 20:29
 5/9 anonim válasza:
59%
Elnézést, de a kérdező nem írta, hogy fogyókúrázik, azért mertem írni a Győri Édes-t. Nem hiszem el, hogy most már az is baj, ha az ember segíteni akar. Elnézést, hogy mertem írni valamit...
2013. szept. 1. 20:30
 6/9 A kérdező kommentje:

igen, fogyózok még 5 kilót szeretnék fogyni:D

és nincs vele semmi gond, szerintem lehet győri édest is enn ha nem 1 zacskóval eszel meg de nyilván nem abból szeretnék jóllakni:D puffaszott búzát(natúr) néztem de abban (amit nálunk lehet kapni) 36 kalória van és a rizsben ami még sózott is abban csak 32-4

2013. szept. 1. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kalórián múlik. Amúgy énis azt hinném. De a FEHÉRJE tartalmát is hasonlítsd össze.:)
2013. szept. 1. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Otthon egyél zabkását gyümölcsökkel.

Suliba tudsz vinni almát-nálunk sokan esznek a suliba, salátát párolt husival, joghurtot, kefírt

pufi búzát sonkával, paradicsommal

2013. szept. 1. 22:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Én diákcsemegét viszek suliba és azt rágcsálom míg ott vagyok. Ez eltelít,mert olajos diófélékből áll,viszont egészséges és nem glutén,tejtermék,vagy cukor. :D

Amúgy a mi sulinkban is hamburgerrel,pizzával,chipssel és csokival laknak jól a kölykök.Én máshonnan(boltból)előre beszerzem a magvaimat és csak ásványvizet veszek büfében.

19/l

2013. szept. 2. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!