Hogy lehet lapos a hasam?
nem vagyok túl kövér ember mer idén nyáron leadtam 5-6 kg ot és mos 172cm 79kg vagyok
mit kell tennem?
SZia! én is azon vagyok, hogy lapos hasam legyen:) egyáltalán nem nagy, de az a dudor nagyon zavar. Pár napja döntöttem el, hogy most TÉNYLEG leküzdöm. Nem hittem, hogy ilyen egyszerű. Már látom a változást.
Nagy étvágyam van, ezen kívül mindig ehetnékem van, tehát van hogy akkor is eszek, mikor nincs szükségem rá. Ezzel biztosan sokan vannak így. Mióta fogadalmat tettem, akármilyen nehezemre esik is, nem eszek, reggelire is csak egy kicsit, ebédre nem sokat és vacsorára szinte semmit. Egyáltalán nem vagyok éhet, csak mindig olyan jó esne... remélem tudom tartani a rendszert:) Sok sikert, hátha neked is beválik!:)
(előző vagyok)
még az jutott eszembe, hogy az emberek nagy tévedése, hogy ha hasizom-munkát csinálsz, eltűnik onnan a zsír. ettől csak erősebb lesz, de a zsír annak a fordított sorrendjében tűnik el rólad, ahogy keletkezett (hű, ez elég zavaros lett, tehát pl ha először a combod kezd el hájasodni, aztán a hasad majd a feneked, akkor visszafele tűnik is el, persze csak ha teszel érte:))
Szerintem nézd meg az előző fogyós kérdéseket. Ahova elég szépen leírtam, hogy a normál táplálékunk húsok és zöldségek, más ételektől már zsírosodunk (sarkítva persze).
Némi erősítéssel, és liszt-cukor-tejmentes táplálkozással nem létezik elhízott ember, mert helyre jönnek a hormonzavarok, visszaáll a szervezet a normális működéshez. Ezt kellene közelíteni. Lehet kicsit jobban részletezni, mert például a 'hús' magába foglal halakat, tojást.. ezek is jók.
Szálkásító táplálkozás kell, ha lemegy a zsír akkor nem takarja az izmot. A hasizom pedig lapos, 'kockás' mintát adó izomkötegekből áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!