Hogyan lehetne lapos a hasam?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én tavaly június óta fogyókúrázom és sikerült leadnom 22 kilót (15 éves vagyok, és igen tudom, hogy ez sok és, hogy előtte nagyon kövér voltam, de még most sem vagyok elégedett) de a hasam az még mindig katasztrófa.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen módszerrel lehetne lapos a hasam. Nem arra gondolok, hogy hú most gyorsan 2 hét alatt szeretném, hogy eltűnjön, hanem kb. októberig (persze jó lenne előbb is de hát...)
Normális válaszokat szeretnék, Köszönöm!:)
2013. jún. 25. 12:09
1/1 anonim válasza:
en most kezdtem el a dietat es sportolok , leszeretnek adni 10 kilot. Szerintem hasizom erosito gyakorlatokat vegezz, es szaladj .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!