10 honap alatt lehetséges így lefogyni? +kép
Figyelt kérdés
10Honap alatt le lehet így fogyni? [link]
Hogy milyen torna kell hozzá elég ha naponta 1óra torna +kevés evés?
2013. aug. 31. 18:02
1/11 anonim válasza:
Szerintem meg hamarabb is lehetseges ennyit fogyni. Megfelelo etrend, es edzes kerdese a dolog. Na meg nemi kitartas is kell. Nezz utana a neten valami egeszseges dietanak ami tarthato, es nem tesz tonkre.
3/11 csizia válasza:
Lehet, hogy tévedek de nekem gyanus ez a kép. Pont a szemöldök kéne, hogy biztos legyek benne, hogy ugyanaz a két csaj. Az meg baloldalon nincs a képbe. Bár mintha hasplasztika lenne jobboldalon. Úgy o.k.
4/11 A kérdező kommentje:
és úgy lelehetne adni ,hogy minden nap 1 vagy 1és fél órát tornáznék nem ennék semmi édességet csak gyumölcsöt zöldséget és főtt ételt?
2013. aug. 31. 18:40
5/11 anonim válasza:
Szálkásitó diéta kell és mozgás.
6/11 A kérdező kommentje:
mi az a szálkásíto diéta?
2013. aug. 31. 19:31
7/11 csizia válasza:
Felnagyítottam a képet. A válaszom a következő, le lehet fogyni így 10 hónap alatt. Viszont addig még spórolj meg kb. 250-300 ezer forintot is. Mert ennek a csajnak bizony hasplasztikája van a fogyása mellé. Ekkora fogyásnál pedig még nem támogatja a tb...
9/11 anonim válasza:
Csak hús és csak zöldség testsúlyra szabva.
10/11 csizia válasza:
Akkor mondom még1szer . NEM nem lehet így lefogyni. Ez hasplasztika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!