Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen vagyok, mennyit fogyjak...

Milyen vagyok, mennyit fogyjak még? (képmelléklettel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

168 cm és jelenleg 69.5 kiló, a kép még akkor készült, mikor 70 kilós voltam. Egyébként 73 kilóról indultam, szóval lement 3 és fél kiló már, nagyon elszánt vagyok. Megkérdeztem az egyik rokonomat, hogy szerinte hány kiló vagyok, és azt mondta, hogy 85. :( Sohasem voltam 74-nél több. Igyekeztem jó képeket csinálni, hogy reális válaszokat tudjatok adni. Szerintetek?

2013. aug. 29. 13:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Én 70, max 75 kilónak tippeltelek volna, többnek semmiképp. Én is ugyanilyen magas vagyok, és 55 kiló körül érzem jól magam, de majd látod, mennyivel tetszel magadnak. Jól haladsz. :)
2014. jan. 21. 04:10
 22/33 anonim ***** válasza:
Most látom, régen kommenteltél utoljára. Azóta mennyi vagy? :)
2014. jan. 21. 04:10
 23/33 anonim ***** válasza:
Ha valakinek több a derekán a felesleg, azt általában többnek tippelik. Nekem anno szinte csak a fenekemen és a combomon volt, a derekam 85 kilósan vékonyabb volt, mint a tiéd, ezért 65-70-nél sosem néztek többnek. Elég nehéz ám ránézésre megítélni.
2014. jan. 21. 07:59
 24/33 A kérdező kommentje:
Most már 64 kiló vagyok. :) Azért fogytam ilyen lassan, mert sajnos szülinapom környékén kissé sokat ettem, nem volt jó időszakom és akkor visszajött valamennyi. Most viszont szép ütemben fogyok, mert elment teljesen az étvágyam is. Egyébként a környezetemben már sokan jelezték, hogy fogytam. :)
2014. jan. 21. 09:46
 25/33 baby011 válasza:
kedves kérdező nagyon büszke vagyok rád nagyon ügyes vagy!!további sok sikert!!nekem ajnos a kitartással van gondom bár most a kis bucimba vettem h.elkezdek újra lovagolni amit imádok nagyon és ha kell becsülettel hetente akár többször is az az egyetlen olyan sport amire bármikor rá lehet venni !!!további nagyon sok sikert!!!szép napot
2014. jan. 21. 15:38
 26/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, remélem meglesz. :) Még sokat kell fogynom, de el fogom érni, elterveztem mindent. Ne aggódj, kedves válaszoló neked is menni fog, a lovaglás pedig jó ötlet. :)
2014. jan. 21. 17:16
 27/33 anonim ***** válasza:
Még sokat kell fogynod kérdező? Azért remélem nem 50 kiló a cél, az már kevés lenne!! :)
2014. jan. 21. 17:55
 28/33 anonim válasza:
Kedves kérdező! :) Először is gratulálok a fogyásodhoz! Mutass már before-after képet, ha megkérhetlek! Motiválna engem is, meg másokat is!
2015. máj. 17. 18:04
 29/33 anonim ***** válasza:
A tippmester gondolom pasi volt. :D Én 166 cm vagyok, 65 kilosan sporttal vékony vagyok, nincs hasam, kerek a popsim (nem kicsi, de formás). Látni fogod a tükörben, hogy mikor leszel elégedett, én 62 kilosan nézek ki a legjobban, az alatt már nem vagyok szép. Jol haladsz, drukkolok!!!!
2015. máj. 18. 13:17
 30/33 A kérdező kommentje:
Igen, pasi volt. :D Most fogytam 9 kilót. :) Igaz, van még hátra egy pár, a célom 54 kiló. Köszönöm a biztatást. :)
2015. máj. 21. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!