Milyen vagyok, mennyit fogyjak még? (képmelléklettel)
168 cm és jelenleg 69.5 kiló, a kép még akkor készült, mikor 70 kilós voltam. Egyébként 73 kilóról indultam, szóval lement 3 és fél kiló már, nagyon elszánt vagyok. Megkérdeztem az egyik rokonomat, hogy szerinte hány kiló vagyok, és azt mondta, hogy 85. :( Sohasem voltam 74-nél több. Igyekeztem jó képeket csinálni, hogy reális válaszokat tudjatok adni. Szerintetek?
Köszönöm. :) Szerintem valószínű, hogy bántani akart, mert a családom mindig is bántott, és többször kaptam megjegyzéseket az alakomra, mert igazából csak én vagyok ilyen.
De ti nagyon aranyosak vagytok, köszönöm mindenkinek, 60-ra mindenképp le fogok menni, még lejjebb is. :)
Szerintem a diéta igen fontos, de életmódváltásra is szükség van. Anélkül hamarosan "kamatostul" visszajön minden leadott kg.
Tehát hetente 3-4-szer, 45-50 percnyi futás(kocogás), vagy úszás, aerobik stb. Valamiféle aerob mozgás nélkül a diéta csak átmeneti eredményt hoz.
elképesztő micsoda beteg nézőpontú emberek vannak itt.
az egy dolog,hogy valaki gerjed egy elhízott testre,de szerintem egy fiatal lányt nem kellene arra biztatni,hogy maradjon egészségtelen és a korosztálynak a céltáblája.
kérdező a képen nagyon magas a testzsír és izomzat sincsen semmi,vagyis ez egy rossz testkompozíció.
10 kilót minimum le kellene dobni,de ha van lehetőséged inkább testzsírban mérd a fogyást és célozd meg a 18-20%ot.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!