Szia,szerintem nem rossz ez a terv ^^ Arra figyelj oda,hogy kerüld a zsíros cukros és hízlaló kajákat. Egyél sok gyümölcsöt zöldséget is,és persze húst is. Hogyha nem éhezteted magad,rendesen étkezel akkor nem izomból fog lemenni a 15 kg. Felvágottat is ehetsz a barnakenyérhez nyugodtan. Én is 15 éves vagyok,és nekem is hasonló a tervem.. Sok sikert
2013. aug. 28. 17:38
2/6 anonim válasza:
Norbi, Rubint Réka edzései és update ételek. Nemrég kezdtem énis , nekem 15 is kilót kell leadnom. Nagyon szeretem az update kakaóst, ráadásul mióta fogyózom nem is kívánom az édességet. Minden nap tornázok 1-2 edzését nekiük. 2 hét alatt 5 kiló ment le és kezdek formásodni is :D
2013. aug. 28. 23:46
3/6 anonim válasza:
Elöző voltam. Reggelire nagyon rossz a jóreggelt és a joghurt. Mindkettő tele van cukorral. A cukros és a lisztes ételeket nagyon kerüljük oké? Vegyél egy update kakóst nagyon finom :D sok sikert neked is, én ezzel a módszerrel biztosan letudok fogyni :D anyum 37 éves és 2 hónap alatt 13 kilót fogyott a Norbiékkal :D
2013. aug. 28. 23:49
4/6 anonim válasza:
Ha melette rendszeresen mozogsz akkor simán sikerülhet :) Én is hasonlóan étkezem és minden nap tornázok 30-40 percet. Már -13 kilónál járok 3 hónap alatt :) Sok sikert!
2013. aug. 30. 10:56
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok. 2 hónap alatt, csak mellé ütöttem :)
2013. aug. 30. 10:57
6/6 anonim válasza:
Ha ócska kaják evésével le lehetne fogyni, akkor az összes magyar nő karcsú lenne.
Húst egyél és zöldséget, ha bármi értelmeset akarsz az életben. És ne fuss, hanem erősíts. (fekvőtámasz, has-hát erősítés, guggolás-kitörés, ha jól akarsz kinézni). Minimum, ez az olcsó otthoni edzés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!