Mennyi idő alatt sikerülhet lefogynom 5kg-ot?
Sziasztok.
13 éves lány vagyok, 169 cm és 57 kg. 5 kg-t szeretnék lefogyni. Hetente 5x megyek ki futni 1 órát. Elég lassan futok, inkább kocogok.
1 napi étrendem kb. így néz ki:
Reggeli: 2 db abonett vajjal és csirkemell sonkával. Vagy puffasztott rizs/búza, esetleg teljes kiőrlésű, magvas zsömle. Eszek mellé 1 répát vagy 2 retket.
Tízórai: 1 nagy zöldalma vagy 1 banán.
Ebéd: Suli, menza
Uzsonna: 1 joghurt vagy kefír és rakok bele valamilyen gyümölcsöt. Ilyenkor általában kiwit, de tavasz végén, nyáron inkább epret/málnát.
Vacsora: Zöldségsaláta főtt tojással és csirkemellel.
Így mennyi idő alatt sikerülhet lefogynom kb. 5 kg-ot?
Teljesen jó a súlyod, ne akarj fogyni! 13 évesen meg plne nem, és EGYÉL, mert jelenleg masszívan koplalsz. Tekintve, h neked minimum 1800-2000 kalória kéne egy nap, mert fejlődsz.
Ha zavar a dolog, inkább sportolj, de ha most fogyózni kezdesz, szevasz fejlődés, szevasz nőiesedés, a menstruációd pedig vagy elmarad, vagy meg sem jön!
A menzában 1000kcal is lehet. ha a többit hozzáadjuk megvan a 2000körüli.
ennél kevesebbet ne egyél, inkább tényleg a sportra helyezd a hangsúlyt meg az egészséges életmódra.
Köszönöm a válaszokat!
Szeretnék fogyni. És ez ebben a korban (is) normális. A lány osztálytársaim fele azon sopánkodik, hogy milyen kövér. De senki nem tesz ellene semmit. Én viszont 5 kg-tól szeretnék megszabadulni nyárig.
Ha azt mondjátok, hogy ez az ételmennyiség kevés, akkor légyszíves adjatok tanácsot, hogy min változtassak.
A menzán ki van írva az ételek kcal tartalma és átlagban olyan 400-500 kcal között van.
UI.: Nem akarok anorexiás liba lenni, tudom milyen veszélyekkel járhat.
Egy fejlődő szervezetnek nem hinném hogy diétáznia kéne.
Inkább csak mozogj sokat,és váljon ez az életed részévé,meglátod hogy meg lesz az eredménye.
Ne merülj bele ebbe a gyors világba,ahol mindenki egyik pillanatról a másikra akar mindent.Mindennek,megvan a rendje és a módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!