A tipped jó volt, a sporttal viszont mellé lőttél. :)
Bármilyen sportról legyen is szó, csak az adott alkati adottságokon belül lehet kihozni a maximumot.
Se mellett, se csontot (váll) nem lehet vele növeszteni, ahogy csontból faragni se (csípő - nem fedi zsír a csontot, csak fűrésszel lenne kisebb).
Annyi izmot pedig nem tudsz (szerek nélkül) rápakolni egy nőre, hogy ilyen arányokat kiegyenlíts (14 centi a váll és a csípő közt).
Egyébként 10 évnyi versenysport van mögöttem, igaz ennek - le se merem írni, mennyi - éve.
A tippeléshez kellene a fejem is, nem? :)
Egyébként 29.
Van egy ikertestvérem, neki még egy gyerek után is hasonlóan kislányos (a felsőtestre értem) maradt az alakja.
28-as!
:)
27-es!
Valóban megerőltetted magad, és szép, részletes választ adtál. :D
Tudod, még akkor is határozottan megvolt a különbség a felső és az alsótestem között, amikor 45 kg voltam (a régi versenysúlyom), 16-17 %-os testzsírral, szép formás, izmos karokkal, kockahassal 16 évesen.
Tudom tapasztalatból, hogy mi a maximum, ami elérhető az alakomból, mert már egyszer elértem.
És pont ezért, mert tudom, hogy milyen és milyen munka elérni, megtartani... majdnem 30 évesen bizony már kevesebbel is beérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!