Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 170 centi vagyok és 68 kiló....

170 centi vagyok és 68 kiló. Ez nagyon soknak számít?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.

2013. máj. 13. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem annyira sok, de azért pár kiló lemehetne. Én is 170 cm magas vagyok és jelenleg 66kg, de én le szeretnék menni kb 60-ra.
2013. máj. 14. 06:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is 170 vagyok, voltam hozzá 70 kiló. Hát, én nem éreztem jól magam a bőrömben, de nem számítottam "kövérnek", mások szerint sem. BMI szerint is egészséges még. Ha neked megfelel, akkor oké, de ne szaladjon tovább azért! Én lefogytam 57-re, ami nekem éppen jó most.
2013. máj. 14. 10:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Én 169 vagyok és 61 voltam, mikor rájöttem, hogy még soha nem voltam 60 kg fölött, de nem érdekelt a súlyom. Aztán egy hirtelen szakítás után dacból nem ettem napokig, akkor elindultam fogyni, ez volt 2 éve, most 49 kg vagyok. 61 kilósan nem érdekelt h mekkora vagyok, de soványabban sokkal jobban érzem magam. 29/L
2013. máj. 14. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!