Mi a fenét egyek reggelire?
Magyarul nem tudsz ajánlani ilyen oldalt? :D
Egyáltalán nem tudok angolul, annyit olvastam ki az elsőből, hogy tojás meg valami csökkentett zsírtartalmú sajt.
Hasznald a google translatort, csak valaszd ki a nyelveket es illeszd be a weblinkeket a szoveges mezobe, az leforditja az egesz oldalt. Nem lesz tokeletes, de meg lehet erteni.
Paleózol?
Lesütött bacon, lecsó kolbász paradicsommal.
Császárszalonna paradicsommal.
Sült hús paradicsommal, salátával.
Olajos magvak gyümölcsökkel összekeverve.
Magokból süthetsz magkenyeret hozzá sonka, kolbász, paradicsom, paprika stb.
Ha ragaszkodsz a villás reggelihez, sok választásod nincs.
A vajas kenyeret, felvágottat, sült vagy főtt krumplit elég régen feltalálták.
Fenét minden esetre ne egyél, megüli a gyomrodat. :)
Ne írjatok neki kenyeret és krumplit, ha leírta, hogy nem akar keményítőt enni...
Bár én se tudok olyat írni, ami megfelel a kívánalmaknak, mert a (majdnem teljes) szénhidrátmentesség szinte mindent kizár :D Jó, marad a hús magában, esetleg zsírral, plusz a sajt, de ez így elég hervasztó.
(Valamiért nem szeretem, ha a zöldséget szénhidrátmentesnek mondják, fene tudja, tisztelem a tényeket.)
Nos, pár dolog, amit én is szoktam enni (hús nem lesz benne, mert azt igen ritkán és reggelire semmiképp):
- kókuszkrém. Kókuszreszelék (én a kókusztej maradványát szoktam használni, ami már eleve nedves és apróra turmixolt), citromhéj, citromlé, mazsola, gyümölcs vagy méz vagy valami egyéb édesítő... Szerintem igen finom, bár kevésbé tűnik táplálónak, mint amennyire kalóriadús.
- bármit, amit máskor. Reggeliztem már káposztalevest is.
- magropogós, magkenyér valamivel (sajt vagy csak simán zöldség)
- sült zöldség, pl. sült lilakáposzta :D lehet rátenni egy kis lenmagot is. bár többnyire tojást szoktam, de működik simán is :D Ez annyira nem laktató, bár mennyiségtől is függ, de nem is szoktam éhes lenni reggel.
Van, amikor gyümölcsöt eszem, mert nem kívánok nehezebbet. Vagy uborkát, magában, sokat. De az tényleg nem laktat :D
Ennyi, többnyire tojást eszem (tükörtojás vagy rántotta formájában, de lehetne kismillióféleképpen), fél éve, napi többször és még mindig állandóan azt enném, nagyobb mértékben, de a szomszéd remekül tartott tyúkjai nem tojnak annyit, hogy elég jusson nekem :( A nem jóféle házi tojást én is unnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!