Hogyan tartsam a diétát suliidőben? Help
Sziasztok!:)
A nyár elején elkezdtem diétázni,és sportolni. Lefogytam 13 kg-t,de még szeretnék kb 15-öt.Naponta 5x ettem kis adagokat,sok fehérje,kevesebb szénhidrát, kevesebb zsír,semmi cukor,és sok folyadék(víz). Emellett heti 3x aerob,2x kardio.
Most hogy kezdődik a suli nemtudom hogy tartsam a diétát továbbra is,nem szeretném vinni magammal a zöldségeimet,barna rizst meg csirkehust ebédre,nem szeretek 'különcködni' .. de előreláthatólag kb 3kor fogok hazaérni,az meg már a 4. kajálásom ideje.
Ötlet,hogy hogy oldhatnám ezt meg? Kajáljak kevesebbszer? Vagy mit vigyek a suliba?
normális válaszolókat felpontozom.előre is köszi:)
175 cm/88 kg ( 17/L )
először is gratula, és így tovább.
És igen, ahogy Montez mondta. (főtt tojást is simán lehet pakolni szenyába)
köszi,felpontozlak titeket!
ha esetleg másnak van valami hasonló jó ötlete az írjon. :D
Reggelire szendvics, ahogy a többiek írták, tízóraira gyümölcs vagy joghurt, ebédre szerintem vihetsz nyugodtan főtt kaját, amit előző este összedobsz otthon, ez nem különcködés. Ez lehet sült/párolt hús és zöldség, főzelék vagy bármi más egészséges étel, nem kell különleges dolgokra gondolni. Persze a mennyiség nem mindegy.
Itt találsz néhány ötletet: (Neked az 1200-1600 kcal-ás étrendek a megfelelőek, attól függően, hogy mennyit mozogsz majd sulis időszakban.
köszi.
amúgy suliidőben 2 aerobra és 1 kardiora lesz időm csak sajnos,remélem ettől még megy majd tovább a fogyás :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!