Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tartsam magam a korábbi...

Hogyan tartsam magam a korábbi étrendemhez?

Figyelt kérdés

Egy ideje elhagytam a fehér kenyeret, meg a sütiket, a sok cukrot stb. Ezt azért volt könnyű tartanom mert a suli miatt albérletben voltam. Most viszont hazakerültem, anya számára pedig ez teljesen elképzelhetetlen hogy nem eszem ilyeneket és mindig a régi kedvenceimet süti, amikről így nem igazán tudok lemondani hogy ott van előttem...:/ nem az miatt aggódom hogy visszahízom azt a pár kilót ami közbe lement és úristen kövér leszek, mert nem voltam az sosem.Korábban amikor nem figyeltem rá hogy mit eszek és kedvemre ettem sütit vagy fehér kenyeret a nap bármelyik részében elég problémás volt az arcbőröm. Mióta ezen változtattam kitisztult és nem szeretnék újra a régi helyzetemben lenni, így sem vagyok egy ego manó de úgy méginkább zárkózott voltam.

Reggelire már jó ideje sajtos rudat eszek amit magamnak csinálok.Erről az egyről sosem bírnék lemondani és úgy gondolom ennyi belefér.De milyen kajákat iktassak be ami pótolja anya finomságait vagy inkább kiüti őket.

2013. jún. 7. 19:43
 1/2 anonim válasza:
Miért nem mondod egyszerűen meg anyukádnak, hogy tudod, hogy kedveskedni akarna neked a sütikkel, de te nem szeretnél kísértésbe esni.:)
2013. jún. 7. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy sült húsokkal, párolt zöldségekkel, salátákkal kedveskedjen inkább.
2013. jún. 7. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!