Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le akarsz fogyni (FELPONTOZLAK?

Le akarsz fogyni (FELPONTOZLAK?

Figyelt kérdés

En 4 hónapja fogyok ledobtam 19 kilót még 6 kiló van hátra.

kiolvastam egy rakás könyvet,tanulmányoztam egy halom módszert.

Kiszedtem belőlük a legjobb és leglogikusabb technikákat és elveket.

Azóta úgy fogyok,hogy élvezem,nem szenvedek nem éhezek.

Előtte évekig próbálkoztam,de mindíg kudarc volt a vége.

Most hogy már értem mit csínálok,nem azt mondom,hogy mindent tudok,de elég sokat,hogy lássam és értsem mi okozza a legtöbb ember kudarcát a fogyásban.

Mert ezeket a hibákat régen én is elkövettem.

Ezért arra gondoltam indítok egy blogot a témában.

De ehhez szükségem lenne infókra!

Neked mi okozza a legnagyobb problémádat mi az amit ha menne szerinted le tudnál fogyni?

Milyen témák érdekelnek legínkább?

Diéta,sport,motiváció és kitartás?

2013. aug. 25. 10:21
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%
A legnagyobb gondom a motiváció a sporthoz. Egyedül nem szeretem, unalmas. Barátnőmmel nyáron jártunk biciklizni 3-4 alkalommal egy héten, de jövő héten elkezdődik neki az egyetem, más meg nincs, akivel tudnék menni, szóval eléggé félek, hogy el fogom veszíteni a motivációmat...
2013. aug. 27. 13:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen az ételek íze, imádok enni, mindegy miaz, egyszerűen szeretem élvezni az ételek ízét. Hamár gyomorfájásig eszem magam, akkor sincs az hogy "rá se bírok gondolni" azt várom h mior lesz neki újra hely.
2013. aug. 31. 09:27
 13/19 anonim válasza:
100%

Motivációó!

Annyiszor elkezdtem már nagy tervekkel és lelkesedéssel, hogy én innentől életmódot váltok és végre ledobom azt a nem kívánt 10 kg-t!

Aztán egy hét után megunom a monotonitást és minden abba marad.. :/

Mindenesetre érdekelni fog a blogod..

2013. szept. 28. 10:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönök minden hozzászólást,lehet furcsán hangzik,de engem pedig ezek motiválnak.

Eléggé sok irányba húz az élet és ennek a blognak a tervei is csak húzódnak a motiváció hiánya miatt.

De igérem összeszedem magam és nekilátok,már pár anyagot meg is írtam,csak még kell hozzá jó sok minden és végén valami értelmes sorrendbe kell rendeznem.

De fokozatosan csinálom,addig is írjatok légyszíves minél többen ,mert témnyleg nagyon sokat segít,az is amit írtokj és látni azt is,hogy milyen sok embernek szüksége van még arra a tudásra amit én összeszedtem és sikerrel alkalmaztam.

2013. szept. 28. 14:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Motiváció hiánya. Nem a klasszikus értelemben, de teljesen bolond vagyok, pár napig örülök az egészséges, kevesebb ételemnek, nem éhezem, nem koplalok, de mindig átkattan bennem valami, és onnantól összevissza zabálok, fogalmam sincs, miért. Nincs bennem kitartás, nem hiszek abban, hogy el tudok érni valamit is, ezért szinte szándékosan magam alá teszek. Aztán rájövök, ettől elszomorodom, és tovább eszem.
2013. okt. 17. 22:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem motivaciom boven van, a gond inkabb az, hogy bar szeretnek fogyni, de enni meginkabb. Neha viszont azert felulkerekedik a karcsusag iranti vagy. Nos, ilyenkor jon 2 het onsanyargatas a gyorsabb eredmenyert, majd a falasrohamok. Tudom, hogy ez nagyon nem jo igy, de azt hiszem, a hosszabb es kiegyensulyozottabb kurakhoz nincs kitartasom. Gyors eredmenyre vagyom, csak sajnos az nem tartos.
2013. okt. 18. 07:08
 17/19 anonim válasza:
100%

A legnagyobb gondot talán az energia okozza. Két kis gyerek mellett állandóan kimerült vagyok és nem tudom mikor juthatnék el edzeni/tornázni,vagy egyáltalán mikor szakíthatnék rá időt. Tehát a másik az idő :) Normálisan enni sincs időm :)

A blogodra majd mindenképp kíváncsi lennék és gratulálok a fogyásodhoz!

2013. okt. 18. 11:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Én pár hete kezdtem el...

SOkáig ugyanannyi volt a súlyom. Kb. 15 kg. plusz van rajta még.

88,7 kg. ról kezdtem most 85 körül vagyok napok óta. /tehát hol 84,8 hol 85,5 és reggel szoktam mérni evés előtt pisi után de állítólag ez normális/ Ez a néhány kiló 2 hét alatt ment le.

Még egy 10 kg.nak kéne lemenni és akkor lenne olyan normális alakom.

De mondjuk tudni kell, hogy én most nem azért kezdtem el mert annyira fogyni akartam csak nincs étvágyam mozogni meg amúgyis sokat mozgok/mozogtam mindig.

De ha később másképp alakulna akkor is remélem megmarad.

Evéseim tegnap óta mérem. Bár most az elmúlt kétnapba sokat is ettem /többet mint előtte való 10 napba/.

Ma ilyen volt: Bevitt kalória: 1750 és 512-nek megfelelőt mozogtam le. De mikor suli van még kevesebbet eszek.

2013. okt. 26. 19:04
 19/19 anonim ***** válasza:

Tegnap 2 sziget kört sétáltam.

A kalóriabevitelem annyi volt, hogy reggel egy tejeskávé, egy pirítós vajjal.

És este egy tonhal 80 gramm, egy pirítóssal.

Le is ment 1 kiló.

:O

2014. jan. 5. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!