Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 133 kg-ról-mal, hogyan tudok...

Nikca kérdése:

133 kg-ról-mal, hogyan tudok elkezdeni fogyni?

Figyelt kérdés
Mostmár teljesen magam alatt vagyok,az utcára se szívesen megyek.elértem a 133 kg-t,sose voltam még ennyi.naponta vérzik az orrom.mit tegyek?egyedül olyan nehezen megy.nincs lelkierőm és fizikai se...
2013. aug. 23. 21:36
 1/10 anonim válasza:
3%
Kezd azzal, hogy a napi ételbevitelt 15 kg alá viszed.
2013. aug. 23. 21:41
 2/10 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy pl 80 kg-ról kell elkezdeni. Diéta és sport. Napi sok étkezés (min 6), szénhidrátszegény és fehérjedús táplálékok.
2013. aug. 23. 21:42
 3/10 anonim válasza:

Vannak akik attól híznak meg hogy felhalmozódnak a méreganyagok a szervezetükben.

Igyál meg napi 2 csalánteát, egyél sok hagymát és zöldséget és lehet hogy megindul magától lefelé. Ez persze nem biztos attól függ milyen típus vagy

2013. aug. 23. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Sportnak én a sétát ajánlom kezdetben, hiába, hogy nem szívesen mész ki az utcára.:))

Énis szoktam gyorsabb tempóban sétálni, futócuccban, pedig nincs feleslegem, csak nekem a lábamat nyírná ki. Nem szégyen az.:D

Napi 1 óra legalább ér annyit, mint fél óra futás.

2013. aug. 23. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is koplalásra véletlen se gondolj, és a női magazinos "fogyj 1 hét alatt 10 kiló" hülyeségeket is el kell felejteni, mint ezeket: [link]

Egyszerűen az ételek összetételén kell változtatni, elhagyni a fehér lisztes péksüteményeket, tésztákat. A szénhidrát- és zsírbevitelt lecsökkenteni, magas fehérjetartalmú ételeket enni (sovány hús,tojás,zsírszegény túró) sok zöldséggel, rosttal. Testmozgásként szerintem eleinte elég neked a séta, aminek a távolságát fokozatosan növeled, először keveset. Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket: [link] valamint az itt található többit.

2013. aug. 23. 21:57
 6/10 A kérdező kommentje:
az első valóban hasznos tanács...haha,mindenki egyből arra gondol,hogy mennyit ehetek mi?a többieknek köszi és várom még a tanácsokat
2013. aug. 23. 22:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlen az evésre gondoltak a legtöbben, mert a fogyásnak ez a lényege. Nem is a napi X óra edzés és a "csodabogyók". És nem feltétlen kell kevesebbet enni, csak más ételeket.
2013. aug. 23. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
szia! sajnos tudom milyen a helyzet. apa halálnak 1. évfordulóján kinyomtam a 107 kilót. 79 voltam, amikor meghalt. az sem volt kevés, de ez.. most kezdem neki, viszont nagyon "nehéz" vagyok, így nem futok, hanem napi 1 órát gyorsgyaloglok, és lemondtam minden lisztes-cukros dologról. vettem sok zöldséget, és húst. még csak pár napja csinálom, de a víz már megindult rólam lefele. napi 4-5 litert iszom, ez belendíti az anyagcserét elvileg. ha gondolod, írj, és dumálhatunk. persze nem vagyok szakértő, gyerekcipőben járok, de hátha tudunk egymásnak segíteni.
2013. aug. 23. 22:45
 9/10 anonim ***** válasza:
ja, és eddig megittam 2 liter kólát egyedül naponta.. azt is elhagytam, mert sokat számít, hiába csak innivaló.
2013. aug. 23. 22:54
 10/10 anonim válasza:

nos én is 133 voltam múlt csütörtökön, de mostmár nem:)

én momentán

1. összeolvastam hasznos könyveket meg haszontalanokat, levontam a tanulságot, hogy ellentmondanak, a közösseket kigyűjtöttem és hozzáírtam a betarthatókat

2. eszek 5x, ha tudok

3. vettem egy valag csirkemellet és fagyasztott zöldséget, pár joghurtot, zabpelyhet és kb. ennyi, majd még dobok bele tojást meg túrót meg ilyesmiket, de nagyrészt ez a kaja, majd még esetleg fehérjeporos cuccok.

4. vettem akciós kondibérletet (most is lehet kapni) és lementem igaz még csak egyszer, de még megyek:) Ja vettem pulzusórát is, amiből kiderült, hogyha 130 alatt akarom tartani, akkor kb 2,8-cal kell sétálnom (alapból kb. 4-gyel szoktam utcán), de mindegy ez van futógépen meg súlyzó.

5. hát kb. ennyi, no kóla, no pizza, nálam más nem volt gázos, mert nem eszek édességeket, tésztákat, kenyeret meg ilyesmit már évek óta

6. de egyébként alapból úgy gondolom, hogy mindent lehet enni a délkörüli étkezésen bizonyos szintig, szóval néha elő fog fordulni gyros meg hambi meg ilyesmik is, annyira nem tartom károsnak, azokkal együtt is 1500-2000 kalória közt lehet tartani úgy, hogy 40% kb. a fehérje.

De majd nyilván változtatok, egyenlőre kitartás kell hozzá meg pénz meg idő, előbbi nehéz, középső hamarosan elfogy, utolsóból meg sosincs, de most 30 hét a minimum és 30 kiló (33). Ha gondolod írhatsz privátba is:)

2013. okt. 22. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!