Mit tesztek ha kiborultok és már minden mindegy és legszívesebben mindent feladnátok?
Össze csaptak felettem a hullámok, el vagyok keseredve és már semmihez nincs kedvem.
Kellene még fogynom, de nem támogat senki, sőt inkább csak a munkát adja nekem, nehogy véletlenül el tudjak menni futni vagy biciklizni.
A férjem egy f., akit nem érdekel semmi csak a saját világa, ma szórakozni ment a barátaival, szedik a telken a gyümölcsöt a pálinkához, közbe az eddigieket megisszák. Majd haza jön részegen és le fekszik aludni, hétköznap pedig állandóan horgászni van el. Ma is mondtam neki, hogy ne menjen, mert már szeretnék tornázni, vagy futni vagy akármit, de őt nem igazán érdekelte, elment.
A gyerek nem akar aludni, ez is bosszant, mert akkor este annyira fáradt lesz, hogy csak sírva fog elaludni, ilyenkor többször fel is ébred. Megint egy álmatlan éjszaka, hurrá.
Jelentkeztem egy suliba egy képzésre, a héten voltam megbeszélésen. A honlapjukon jövő augusztusra ígérték a bizonyítványt, de kiderült, hogy a tanár egy héten nem 5 órát fog leadni, csak 3-at, így talán 2015 januárjára meglesz a szakvizsgánk. Éljen, nekem 2014 őszére kellene az a papír.
Most tiszta ideg vagyok, semmihez sincs kedvem. Legszívesebben ennék és ennék. Ma már megettem 3 körtét és egy csomag mandulát az étrendemen felül, sajnos ez nem nagyon fér bele a ch keretembe, de félek, hogy fogok még enni olyat ami nem szabadna.
Mit tesztek ilyenkor, mikor minden ellenetek van?
Hát ilyen sajnos van néha :(
Egyébként mintha csak az én férjemről írtál volna, minden "hobbi" stimmel :)
Épp elment horgászni, a 1,5 évesem pedig 2 napja beteg, hányás, láz. Egész nap rajtam lóg, az ölemből nézi a kedvenc meséjét, nonstop, az ölemben alszik, és az éjszakáinkról már nem beszélnék. Úgyhogy már nekem is ez a 3. sportmentes napom, és nagyon idegesít engem is a dolog.
Az egyetlen nekem ami erőt ad, hogy belenézek a tükörbe és látom, hogy már mennyit változott a testem, pedig még nagyon sok van hátra. És a kalóriabázison vezetem az étrendemet, és visszakerestem, hogy cm-ekben is honnan indultam és hová jutottam máris. És örülök, hogy a testemnek is sokkal jobb így, és tudom ha kitartok nagyon klassz lesz, pedig már így is sok biztató dicsértet kapok, és egyébként is van pár ember, akinek be akarom bizonyítani, hogy képes vagyok rá!! Ezek adják a legtöbb erőt. De persze én is elcsábulok néha, de csak icipicit, és azt meg mozgással kompenzálom azokon a napokon.
Szerintem húzd be a féket mára, alakítsd úgy, hogy éppen-éppen beleférjen a már megevett kaja, mert a bűntudta még rosszabb lesz, amit ezután fogsz érezni...tudom, tapasztaltam ezt is :)
Kitartás!
1. gyümölcsöt ettél, most belefér. tolj még egy étcsokit, ha nagyon kell. Azért, mert úgyis kemény vagy annyira, hogy jól folytasd..
(most ez kicsit idétlen, megnyugtatós tanácsnak tűnik, pedig nem az)
2. egyél nyugodtan, paleo-szerűen, nem kell még étrenddel is stresszelni. vidd el edzeni a kölyköt, mennyi idős?
3. jó nagy szívás, amikor egy férfi magára hagyja a nőjét.. nem szép dolog, nem vagyok büszke rá. vigye el a gyereket gyümölcsöt szedni, ne b.sszon be. Te pedig eddz otthon.
Enni és edzeni gyerek mellett, gondokkal terhelve is lehet. Én mit csinálnék? Vagy taichiznék vagy fekvőtámaszt nyomnék, mindkettő után jobban érezném magam (valamennyivel) mindkettő edzés, mindkettő értelmes és jó..
Az iskolára nem tudok tippet adni. Azt tudom írni, hogy ha pár évig túl sok dolgod van (tanulás, munka, gyerek..) nőként meg tudod oldani.. talán valamennyi segítséget kaphatsz párodtól, ha beszélsz vele, rokonoktól/barátoktól. És pár év múlva:
- meglesz a papírod
- újra kezdesz úgy edzeni, ahogy megérdemled
- és nem futsz ki semmi időből, a nők kemények, ki tudod bírni, és majd jobb lesz. Egyébként senkinek sem könnyű, ezt mind tudjuk.. illetve kiváltságos kevesek kerülnek olyan helyzetbe, hogy nekik mindent lehet, mindenre van pénzük.. nekünk erőlködni kell mindenért. Neked is.. próbálj segítséget kapni a férjedtől..
Fegyelmezett vagy, én ma rizskókot ettem csokiszósszal :D Olyan szerencsétlen idő van, kedvem nincs semmihez.
Hajajj, részvétem. Én sem szoktam főnixmadárként felszállni, csak valahogy túlélem a dolgokat (Nálad legalább van egy férj, akinek leüvöltheted a fejét feszültséglevezetésként, lehet, hogy nem is tenne neki rosszat, de ugye nem látok bele eléggé az életetekbe... párom nekem is van, de ő egy édes lény, akinek épp elég baja van a munkahelyén), a szénhidrátlimitem pedig a legkevésbé sem érdekel ilyenkor. Nem baj, ha vannak extrém napok. Az egészségem persze érdekel s igazából a testemnek és lelkemnek se tesz jót, ha nem megfelelően eszem, de a körtékkel és a mandulával semmi baj nincs, még extraként sem, szerintem.
Tornázni gyerek mellett is lehet, a fogyitársam azt tette, elég rendesen. Legfeljebb közben rohangált a gyerek után is. Nekem nincs ezirányú tapasztalatom, csak mondom.
Igazából nekem is mozognom kéne, bármennyire is nincs kedvem. A mozgás feldob kicsit.
Én szeretek mozogni, már csinálom egy ideje, és őrület, de nagyon szépen domborodik a combomon az izom, hátul már nincs is más a bőr alatt csak izom. A hasamon van egy kis felesleg, karra kellene dolgozni és popsira.
Kb 4-5 kg felesleges zsír lehet még rajtam. Kitartok! Remélem. Kiszámoltattam 107 gramm lett a fehérje bevitelem mára, de sajnos 105 lett a ch is. Kalóriában jó vagyok 1280kcal.
Nem olyan sok az a 105 g ch.
Ha meg gyümölcsből ment és mondjuk zöldségekből, akkor minőségben is olyan tessék-lássék, nem vészes annyira. Szerintem okosnak tűnsz, és ügyesen csinálod ezt.. csak jót tenne egy kis támogatás Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!