Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt fogyok le ha...

Mennyi idő alatt fogyok le ha éheztetem magam?

Figyelt kérdés

166cm vagyok és 56kg. Kb 3 hónapja naponta 2-3 órát tornázok, heti pár alkalommal meg eljárok futni de nem látszik meg rajtam semmi.

Más mér nincs, mint hogy csak annyit eszem, hogy ne legyek rosszul, mert nagyon utálok tükörbe nézni. Így is széles a vállam meg a csípőm, de most a csípőmön ott van a háj, nincs meg a szép íves alakom, a combjaim összeérnek rendesen, a fenekem meg lóg. Jövőhét végén mennénk fürdeni, de így még bikinit sem tudok felvenni.

Addigra fogynék ha alig ennék?

2013. aug. 23. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
ha nem táplálkozol megfelelően, nem lesz eredmény. 3 hónap alatt szintén ne várd, hogy bikiniki legyen belőled.
2013. aug. 23. 11:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem lóg a hájam vagy ilyesmi, csak van egy kis felesleg ami nem tűnik el és nem szép.

16 vagyok, azt hittem ebben a korban könnyebb a fogyás

2013. aug. 23. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:

hát a nagy kérdés az, hogy mennyi idő alatt fogod visszahízni

ha ennyit tornázol, és nem feszes az alakod, akkor nyilván nem jól tornázol

2013. aug. 23. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha éhezel, akkor a tornával megszerzett izmot elveszíted és az nem lesz szép alkat. Inkább azt lenne érdemes leírnod, hogy mikor mit, mennyit eszel. Ezen kell javítani, az éhezés butaság.
2013. aug. 23. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:

"3 hónapja naponta 2-3 órát tornázok"

ez ugye nem komoly egyébként?

valamit nagyon nem jól csinálsz. mit eszel? kiszámoltad a tápanyagigényedet, stb?

2013. aug. 23. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha éhezteted magad, semmi szép vagy jó eredményre nem kell számítani. Persze ha véletlen mégis így alakul, akkor lehet nagyon örülni. De kicsi esély van rá.

Egyszerűbb és hatékonyabb normálisan enni, nem sz.art zabálni, nem koplalni hanem a tested igényeit, tápanyagszükségletét biztosítani.

2013. aug. 23. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akkor most kapsz egy szép részletes választ:

A szervezeted egy túlélő szerkezet. Ha úgy érzi, nem kap elég minőségi tápanyagot, tehát éhezik, akkor raktározó üzemmódba kapcsol. Tehát még azt a keveset is elraktározza a sírpárnáidba.

Ha nem eszel, akkor előfordulhat, hogy csökken a súlyod, és örülsz a fejednek hogy fogytál. Az igazság viszont az, hogy amit így fogysz le magadról az nem a zsír, hanem az izomzatod egy része. Az izom nehezebb is mint a zsír... A nők formáját is az izomzat adja, ha lefogyod, még rosszabbul nézel majd ki.

Alapszabály, amit sajnos a női magazinok nem tudnak: NEM A KAJA MENNYISÉGE A LÉNYEG!!!

Ehetsz te napi több kiló sovány húst is, nem fogsz hízni, mert a fehérjéből nem tud a szervezet zsírt létrehozni. Viszont ha csak napi egy szelet fehér kenyér az összes amit eszel, még akkor sem tud vele mit kezdeni a szervezet, mivel az egyszerű szénhidrátból kizárólag zsír lesz.

Bármilyen meglepő, ha valaki fogyni akar, akkor nem kevesebb kajára van szüksége, hanem MEGFELELŐ kajára. A fehérjebeviteledet magasan kell tartanod, a szénhidrátot és a zsírt minimumon. Ez azt jelenti, hogy sovány húsokat, tojást egyél, és mellé sok zöldséget. A fehér lisztes dolgokat(kenyér, tészta, péksütemény) és a cukrot pedig teljesen ki kell zárni.

A torna nem tudom mit takar, de ha ilyen RubintRéka és hasonló marhaságok, akkor többet érsz, heti 4-5x 40perc tempós gyaloglással, vagy laza kocogással. Esetleg intervallumos futással.

2013. aug. 23. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:

a magasságod alapján a súlyod normál kategória... ha anorexiás akarsz lenni, inkább nem ajánlanám.

az éhezéssel semmit nem fogsz elérni, csak azt, hogy nem bírod, rosszul leszel, majd bezabálsz. egyél rendesen, mozogj, kész!

2013. aug. 23. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!