Igaz az, ha sok vizet iszok akkor könnyebben fogyok? Napi 4 liter sok?
Figyelt kérdés
Egyesek szerint felgyorsul az anyagcsere, mások szerint valóban jó hatású, de gyomrom tágabb lesz, így jobban kívánom az ételeket is.2013. aug. 19. 18:34
1/4 anonim válasza:
A folyadék tényleg fontos,hogy hidratált legyél,de nem kell 5 liter vizet meginni.Nekem nem folyásolta be a fogyást.2 liter legyen meg.Fõleg, ha sportolsz.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem befolyásolja, de egyébként is ajánlott meginni napi 2-3 liter vizet, akkor is ha nem akarsz fogyni. De ha mondjuk most a fogyás érdekében mozogsz is rendszeresen, akkor igyál sokat. Nagy melegben szerintem még a 4 liter sem sok.
3/4 anonim válasza:
Egyrészt valóban gyorsabb lesz az anyagcsere, másrészt nagyon fontos a víz, hiszen szervezetünk nagyrésze víz, szóval ezzel szerintem sokat elmondtam. 2-2,5 l a minimum, amit meg kell(ene) inni, mindenkinek, de egyébként ezt is testsúlykilogrammra szokták vetíteni, kinek mennyi lenne az egészséges, Egy 80 kg-os embernek 4 l.
Egyébként én is azt gondoltam, hogy kitágul a gyomor és ez negítavum, de a gyakorlatban én úgy tapasztalom, hogy ha meg akarom inni azt a 3 l-t, amit én egyáltalán képes vagyok jobb esetben meginni, akkor alig fér belém a kaja, mert egész nap telített vagyok vagy a víztől, vagy éppen azért, mert ettem. A fogyásom üteme pedig szuper, szóval nálam semmi negatívuma nincsen a sok vízivásnak!
4/4 anonim válasza:
én 2 litert csak az edzésen megiszom + ugye előtte meg utána ill. a nap többi részében és még meleg is van, szerintem az 5,5-6 liter simán megvan...és ha edzés közben iszod, akkor segíti a fogyókúrát ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!