Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az hogy nagyon...

Miért van az hogy nagyon sokat mozgók még se fogyók?

Figyelt kérdés
Pedig minden nap próbálok mozogni valamennyit, de vannak napok amikor rengeteget tudok mozogni. Akkor mégis miért nem?
2013. aug. 19. 16:56
 1/8 Lipton. ***** válasza:
mozoghatsz te akármennyit, ha az étrended borzasztó
2013. aug. 19. 17:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem az. Egészséges.
2013. aug. 19. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor tul sok kaloriat viszel be. A mozgas segit a napi felhasznalt energiaszint emeleseben, am ha a napi kaloriabevitel ennel nem (jelentosen) kevesebb, akkor nem lesz fogyas. Az etelnek nem csak egeszsegesnek kell lennie, de fogyashoz annak a merteket is csokkenteni kell egy kicsit.
2013. aug. 19. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Normál testsúlyod van kb.? Akkor azért.

A szervezet ragaszkodik az egyensúlyához.

Egyébként több oka lehet a túlsúlynak: a túlevés kevés mozgással, egyéb testi ok, pl. pajzsmirigy-alulműködés, és az, hogy valaki tudatosan vagy tudattalanul veszélyeztetve érzi magát valakitől (pl. anya), és akkor ahogy az állatok önvédelemből optikailag megnövelik magukat (tollát felborzolja, vagy felágaskodik), az ember is ugyanígy nagyobbnak "álcázza" magát. Ilyenkor a többlet többnyire víz. Kineziológus tudhat segíteni.

Én anyámmal vagyok így "összenőve". Ő túlsúlyos, én nem, és ha ő fogy vagy hízik, én teljesen függetlenül attól, hogy találkoztunk-e vagy sem, automatikusan ugyanannyit fogyok/hízok kilóban, amennyit ő.

2013. aug. 19. 17:36
 5/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem, nem egészséges. Ha egészséges lenne, akkor nem írnál ki ilyen kérdést. A mozgás nem fogyaszt (pláne a kommersz sportok..) az étkezési szokások miatt viszont jól fel lehet zsírosodni. Ez biztos rohadt egészséges.
2013. aug. 19. 18:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat a repa az alma a banan es egyeb zoldseg, gyumolcs biztos eegeszsegtelen.
2013. aug. 20. 05:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha sok-sok gyümit eszel, az is ám hizlal, mivel cukor az egész, és ha tele a glikogén raktár megy szépen zsírba. Pont, vége, köszöntem a figyelmet.
2013. aug. 20. 08:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha olyan egészséges neked, akkor nem híztál volna.

A túl sok gyümölcscukor nem jó.

A túl sok nyers kaja nem jó.

Rejtett forrásból cukor, glutén, tej nem kerül az étrendedbe? Hol a hús?

Lehet keresni problémákat, így kezdődik a problémamegoldás..

2013. aug. 20. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!