Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha a koplalás "hízlal" akkor...

Ha a koplalás "hízlal" akkor azok akik keveset esznek mért fogynak?

Figyelt kérdés
Ez elég hülye megfogalmazás,neharagudjatok,de egyszerűen nem értem hogy folyton azt látom,hogy ne koplalással fogyjunk le mert a testünk elraktároz és meghízunk,hanem tornázznk stb...De akkor az anorexiás emberek mért soványak?Nekik nem raktároz a testük?Én nem vagyok kövér,de szeretnék vékonyabb lenni,csökkentettem az étel adagomat,az első pár napban nem volt kellemes,de most már jó.Nem anorexiás vagyok félre ne értsetek,de az étel adag csökkentés nekem bevált.Most akkor hogy van ez?Köszi!
2009. okt. 29. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert egy ember nem tud egész életében koplalni, ha élni akar. Tegyük fel két hétig mondjuk 500 kcalt, eszel -> fogysz kb. 5 kgt. Örülsz, hogy elérted a célodat, és elkezdesz ugyanúgy enni, mint előtte. Na ilyenkor kezd el a szervezeted raktározni, és ilyenkor hízod vissza pillanatok alatt. Az anorexiások azért fogynak csontsoványra, mert ők nem örülnek meg az első 5 kgnak, hanem egyre kövérebbnek látják magukat és egészen a halálukig koplalnak, ha nem sikerül meggyógyulniuk.
2009. okt. 29. 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz. A másik fele meg az, hogy a drasztikus anások csinálnak olyat is, hogy mindösszesen csak 100 kcal-t visznek a szervezetükbe egy nap. Ami kb elég pislogással, de ennek tetejébe még szednek hashajtókat, zsírégetőszereket és ugrálnak a RékásNorbisAkárkis videókra. Magyarán már a szervezetüket bontják le. Aztán ha esetleg egy kicsit is többet ennének az azért nem látszik meg rajtuk (jó igen a hasuk nagyobb lesz, de könyörgöm már olyan sovik, hogy ha egy mazsolát lenyelnek már az is kidudorodik)akkor azt a szervezet nekik nem zsírrá építi be, hanem pl kötőszövetbe, ami ugye sorvad a tápanyag hiány miatt bizonyos idő után. Persze megilyednek már azon, hogy megnő a hasuk egy napra és másnap már csak vizet isznak. Csak hogy véletlenül se működjön egy kicsit normálisan a szervezet.

Rossz, hogy világméretűvé növi ki magát a probléma, ezeknek a lányoknak(és fiúknak is persze) komoly segítségre lenne szükség... Hát ez van.

2009. okt. 29. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!