A láb/has tekercselése tényleg jó? Milyen krémet kell hozzá használni?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el diétázni és fogok futni + biciklizni is meg szeretném csinálni Tracy Anderson tornáját és olvastam erről a tekercselős dologról. Ehhez milyen krémet kell használni? Valaki tud mondani nekem pontos nevet? A dm-ben vagy a rossmannban lehet kapni olyan krémet? :) Örülnék ha tudnátok segíteni, köszönöm!2013. aug. 19. 14:27
1/2 anonim válasza:
Ugyan annyi értelme van mint a futásnak. Csak egy tévhit.. az öltözködés nem befolyásolja az anyagcserédet, hormonrendszeredet.. tehát nincs értelme direkt tekercsbe öltözködni. Ahogyan a futás is csak egy középszerű, nem túl értelmes tevékenység, erősítéssel, jógával, qigonggal többre mennél.
Lehet kapni drága krémeket, de igazából.. lehetnél Te kivételes, és a fölös pénzedet például nekem is adhatnád. Képzeld el milyen jól járhatnál, ha kivívod egy magamhoz hasonló ember jószándékát. Nem mintha ingyen nem segítenénk a fogyásban.. csak ne tekercselni akarj, az pótcselekvés, pénzpocsékolás.
2/2 anonim válasza:
szia! én a yamuna paprika masszázsolajáról hallottam, hogy jó zsírégető hatása van de még nem próbáltam. kicsit megoszlanak róla a vélemények, van akinek bevált van akit nagyon csípett. rossmannban lehet kapni. itt olvashatsz rola bővebb információt és véleményeket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!