Paprikás masszázskrémet hogy kell használni?
Nos igen, szórakozásnak, fűszernek jó a paprika..
Fűszernek a húsokhoz. Ha húsokat eszel és zöldségeket, akkor fogyhatsz. Ha tele eszed magad a megszokott szemetekkel, és közben magadat fűszerezed.. haladsz az elhízás útján tovább..
nincs rajtam felesleg, csak feszesíteni szeretnék a szaunázás mellett
még mindig nem tudom hogy kell használni...
Nincs használata, fűszer!
Le kell adni a zsírt, edzeni kell az izmokat, ettől feszes a testünk.
Akkor sok sikert kívánok a kencékhez.
Azért ennyit még (kérlek) használj: A bőrünk feszessége függ a tápanyag ellátottságtól. A bőrnek fontos a kollagén és a nedvesség, E vitamin, a kollagénhez a C vitamin.
Tehát c vitamint, e vitamint, zselatint (állati bőr, porcok) érdemes többet fogyasztani!
Biztosan nem átverés, csak nem tudom megéri-e (nem tartom magam tájékozatlannak, de ugyan úgy ahogy a különböző bőrfeszesítő krémek, paprika stb. hatásosságát, úgy a kollagén italokat sem ismerem).
De bőrkével, kocsonya alapanyagokkal ugye.. eleget vihetünk be. Szerintem, és itt a szerintemmel ez találgatás lett. Úgy írnám, hogy valószínűleg amiket írtam azokkal lehet segíteni, de ha nem valami nevetségesen drága, akkor ki lehet próbálni ilyen italt is.
De abból a pénzből lehet kijönne a c és e vitamin pótlás, én már csak ilyen materialista vagyok, és átgondolom mire érheti meg jobban az anyagi ráfordítás :)
igazából inkább a természetes dolgokban hiszek, a "dobjunk be egy kapszulát és lefogyunk" cuccokat átverésnek tartom, csakúgy mint a narancsbőr elleni kencéket: ásványvíz, szemét kaja elhagyása és mozgás, szerintem ennyi a titka, ja meg tüskés ülőpárna, na aztényleg segít a nyirokkeringésen, de a krémeket amúgy nem pártolom.
Ez a paprika-tartalmú masszázskrém (rekonmgen, yamuna termékek) is azért kapta meg a szemem, mert melegít-vérbőség-javuló keringés-kollagéntermelés nő-oxigénellátottsága javul helyileg- feszesedés irányba valahogy elhiszem a dolgot elviekben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!